Her is rated

Her er bloggene som skulle få bli vurdert:

Innlegg: Hun legger passe ut med innlegg, noe som er bra. Hun blogger ikke bare om hverdagen sin, men om andre ting også, som er bra, for det får folk til å vil lese. Så det er bra!

Bilder: Hun har bilder i hvert eneste innlegg, noe som er kjempe bra! Det er bilder av henne, venner, fra weheartit, osv. Og hun tar veldig fine bilder, så anbefaler å gå inn å se de!

Design og header: Hun har en veldig søt header, som passer godt til designet. Det er lyst, og man blir liksom glad når man kommer inn på bloggen! Hun har menyknapper, og veldig brae overskrifter, så en bra blogg, å lese!

Terningkast: 6! Anbefaler alle å gå inn å lese og komentere! Hvis du vil gå til bloggen hennes, trykk her!

Innlegg: Hun blogger om alt mulig rart, fra hverdagen, anbefalinger, sine meninger, outfit, osv! Bloggen er utrolig bra, og det at jeg kjenner henne, gjør det ekstra morsomt å lese den!

Bilder: Bilder er det veldig mange av, noe som er bra! Men i noen innlegg kan det bli litt for mange, men det gjør ingenting da, men noen ganger kan det være litt kjedelig å bla ned! Men jeg digger bloggen, uansett!

Design og header: Headeren og designet er helt nydelig! Veldig lyse farger, og man blir i bedre humør når man kommer inn! Har ikke så veldig masse å si, bortsett fra at jeg digger bloggen!

Terningkast: 5+++! Anbefaler alle å gå inn og lese bloggen, på det sterkeste! Trykk her, til bloggen!

Innlegg: Det er passe med innlegg, noe som er bra! Du skriver om hverdagen din, anbefalinger, dine meninger osv. Du skriver kanskje litt masse om hverdagen din noen ganger, som kanskje ikke er så artig å lese for alle. Men bloggen din er bra, synes jeg!

Bilder: Før la du nesten bare ut bilder fra google osv, men nå legger du ut av deg selv, og det andre, noe som er bra! Du legger ut bilder i nesten hvert innlegg, som er bra!

Design og header: Headeren er veldig enkel, med bare bilder av deg selv, og bloggadressen! Designet er helt hvitt med blå og svart skrift. Headeren er også hvit, så det ser veldig hvitt ut, så kanskje du burde endre på det. Men bloggen din er fin!

Terningkast: 4! Anbefaler alle å gå inn! Trykk her, hvis du vil komme til bloggen, hennes!

Pappa sa tre tall mellom 1-9, og det ble de her, som fikk anbefaling. Dette er også første gang, så ble nok ikke så bra. Synes om anbefalingen?

Rated

Hei.

Da tenke jeg og ha min første vurdering, jeg er nok ikke så god da, men dere kan bare si ifra hvis dere vil jeg skal vurdere deres blogg. Innlegget kommer senere i kveld tror jeg, så det er bare å si ifra snarest! Jeg trekker ut 3 som jeg skal vurdere! :-)

- Vil du bli vurdert?


// Bildet tatt av meg i sommer.
hits