VS

Unnskyld for nesten ikke blogging i det siste! Men jeg var på discotek, og overnattet hos Henriette sammen med Rikke. På discoteket var jeg for det meste sammen med Sigrid og Victoria, og noen gutter. Jeg ble også kjent med Guri, Guro og Viktoria. De var utrolig greie, og jeg håper på å bli bedre kjent med dem.

Overnattingen var super med film, latter, musikk, fortelling av skumle ting og alle hadde et kamera i hånden hele tiden. Jeg tok nesten ingen bilder, så gidder ikke legge ut.

Min mening er Sophia Bush tror jeg. Duda? :)

VS

Nå skal jeg straks til byen sammen med Kristine, der jeg skal kjøpe julegaver. Senere skal vi bake julekaker, osv. Tror dette blir en bra dag!

CITY NORD VS GLASSHUSET?

- Jeg tar Glasshuset!

Vs

Nå har jeg vasket badet, ryddet rommet, og begynt på julegavene. Gleder meg til jeg er ferdig med dette! Men nå må jeg bare fortsette!

Hva er forskjellen på Canon EOS 1000D og Canon EOS 550D? 
Hva er best? Canon EOS 1000D vs Canon EOS 550D?

Blogg vs blogg

Tenkte jeg skulle ha en blogg vs blogg, og da er det bare å melde dere på. Håper så mange som mulig deltar, og vinneren trekkes i morgen tror jeg. Vinneren vinner en vurdering. :)

- Meld deg på, nå! :)

VS

Tenkte jeg skulle ha en VS, og den er;

 

Brownie cookies VS Muffins? Jeg tar Brownie Cookies!

VS

God morgen! .. selvom jeg har stått opp for evigheter siden

I dag tenkte jeg meg en tur til nh, der jeg skal se på treningen til Magnus, Rasmus osv. Tror det blir koselig å se dem igjen! Ellers er jeg ikke sikker, men finner nok på noe, haha!

isTe her :) Hva liker du best?

Blogg vs blogg

Hei.

Har vært i byen sammen med Andrea idag. Vi har shoppet, osv. Vi var også litt sammen med Susann, Henriette og Rikke. Også møtte vi Thea fra leirskolen. Det var så koselig å se deg igjen, har virkelig savnet deg! Innkjøpene kommer senere eller i morgen.

Forresten så er jeg med i blogg vs blogg på >denne< søte bloggen! Hadde vært kjempe koselig om du kunne stemt på meg! Det hadde jeg satte stor pris på.

Desverre ingen bildet, pga det er noe feil med blogg.no eller pcen min.

// Er det noe feil hos deg?
// Kan du være så snill å stemme på meg?

VS

Hei.

Nå ordner jeg meg til trening kl 19.00-20.00. Vet det er litt tidlig, men skal dra litt før da. Unnskyld, for dårlig blogging, men kommer bedre i morgen. Skulle egentlig legge ut outfit i dag, men selvfølgelig, kameraet er fortsatt borte.

- Hva skal du gjøre i dag?

 


Sjokolade eller jordbær? Begge her! :-)

Strawberry vs Rapsberry

Hei.

Nå sitter jeg og kjeder meg, mens jeg venter på Magnus. Vi drar til Lofoten senere i dag, som sagt. Så det blir nok ikke noe blogging, tipper jeg. Tar bare en vs imens! Og tror dette blir det siste innlegget, så da sier jeg bare! Ha ei fin helg!

Bringebær er godt, men slår ikke Jordbær !!! Hva liker du best?

Gina Tricot vs Bikbok

Hei.

I dag har vært en herlig dag! Er ferdig med kontrakten for uken, så imorgen blir det nok bare ekstra oppgaver på meg! Nå snart skal vi ta oss en tur til byen, å kjøpe julegaver. Gleder meg utrolig masse, og planer på hva jeg skal kjøpe til folk, vet jeg!

Gina Tricot vs Bikbok? Jeg går for Bikbok, da! Hva går du for? ♥

VS

Hei.

I dag har jeg vært i Nh og City nord med to herlige folk, Cecilie og Håvard. Det var jo mange andre herlige folk der også, men jeg var mest med dem. Senere idag skal jeg i bursdag til Daniel, noe jeg tror blir utrolig hyggelig! Og Cecilie skal kanskje overnatte hos meg i natt, hvor heldig er ikke jeg? :-D

Men her er en Vs! Jeg stemmer selvføøølgelig på Liverpool! Liverpool eller Manchester United? :-)
hits