Sminkevideo

-bare slettet den siden bloggen er slettet :  ) -
Btw, genseren var litt for stor, heh.

- SYNES?

Videoblogg

The video 1

Før da vi var mindre lekte vi masse ute i snøen. Nå har vi blitt stor, og synes det liksom er for "barnslig". Men jeg er helt i mot det. Jeg digger å være ute i snøen, og kanskje det er "barnslig", men jeg synes det er gøy å være barnslig da isåfall.

Jeg elsker snøen, det er noe av det beste som fins, uansett om det er utrolig kaldt! Vi har nettopp tatt må gjøre videoen, og snøbadingen, var det verste, brr! Her er videoen del 1;

Btw, så sletter jeg videoen nå, tror de fleste har sett den, og, ja, dere vet nok .. :-)

Beundrer meg ikke om jeg er syk i morgen ..

Videoblog from yesterday..

Her får dere se hva jeg fikk i adventskalender i går :)

Videoblog - Christmas gift

Lyden ble veldig rar, but here we go;

Here is the video

Her er videoen! Vi tok noen forslag fra oss selv, siden vi ikke hadde alle tingene. Det var utrolig koselig, og dette må virkelig gjentas! Jeg dummet meg veldig ut, men uansett. Tror jeg må flire! :-D

Videoblog & Outfit

video

Nå har jeg nettopp spist pizza og kjeks sammen med Kristine og Ingrid, noe som var utrolig koselig. I dag har jeg vært i nh, sammen med mange hyggelige folk. Har vært litt kjedelig, men med fantastiske folk, gikk det bra! Legger bare ut en video av Espen, som jeg tok for noen dager siden. Veldig dårlig lys, men, det gjør vel ikke noe?

HVA SYNES DU OM VIDEOEN?  ♥

the video

Hei.

Idag var en ganske kjedelig skoledag. Jeg gikk hjem sammen med Siri etter skolen, noe som var utrolig hyggelig! Været idag, omg! Kaldt. Surt. Pøsregn.  Men det er bare en ting, jeg vil dere skal vite. Vær så snill ikke legg ut bilder av meg, og sikkert andre, uten tillatelse. Synes det er utrolig dumt at folk gjør det. Har jo gjort det selv da, før, men kommer aldri til å gjøre det igjen. Måtte bare si det, så folk slutter :-) Fikk endelig lastet ned videoen :-D Men en ting, vi tabbet oss veldig ut. Når vi skulle ta video når vi sa "God sommer", trykte jeg på feil knapp, så jeg tok bildet av personen med blits :OO Og han var engelsk, og forstod ikke når vi begynte og snakke, haha! Og det var nok noen rare utrykk, men bare ignorer det :-)

HVA SYNES DU OM "MÅ GJØRE VIDEOEN"?

 hits