Henriette og Jeanett

Henriette! Jeg deler så mange fine minner med deg. Jeg vil aldri glemme noen av dem, for de er så spesielle. Du er så fabelaktiv! Alle drømmer om å være din venn, og jeg var en av de heldige personene som fikk bli kjent med deg. Du er så tøff! Du tør å stå og snakke til noen ansikt mot ansikt uansett hvilken situasjon man er i. Du tør å "dumme deg ut" for alle og fake synge i musikken, noe som ikke så mange tør. Du tør å stå for det du mener, og være deg selv hele tiden. Jeg er så stolt av deg for det, for noe av det er noe jeg ikke hadde turt.

Du er så spesiell. Du kan virkelig ikke beskrives med ord. Jeg er så utrolig glad i deg, Henriette! Jeg kan si alt til deg, alt uansett hva det er, for du forstår meg alltid! Om jeg 'lyver' (bruker ikke det, men f.eks det med kaken når dere var på leirskolen), så klarer jeg det aldri, du ser alltid om jeg lyver eller ikke. Du er den eneste jenta som forstår meg så bra! Jeg stoler fullt på deg, og jeg er så sykt glad i deg. Vennskapet vårt skal vare evig. Håper vi begynner i samme klasse på ungdomskolen! Uansett hvor mange ganger vi krangler, skal vi alltid være venner. Jeg lover deg det! Du betyr ubeskrivelig masse for meg, Henriette! I love you. ♥

 


 

Jeanett! De få tidene vi er sammen, er jeg lykkelig. Dessverre er vi ikke mye sammen for tiden, noe som er ubeskrivelig trist. Vi må begynne å møtes oftere, hvis ikke kommer jeg til å dø. Du er så utrolig snill, at det egentlig ikke skulle vært mulig. Du er en fantastisk jente! Jeg vil alltid støtte deg i situasjoner du er lei deg i, som den du er i nå. Hvis det er noe, kan du alltid komme til meg, for jeg vil alltid være her for deg, håper du forstår det. Jeg vil alltid være din venn, uansett hva som skjer. Jeg håper virkelig vi får kontakten opp, for du er så fantastisk! Håper vi får mange flere minner i 2011. Du er noe av det beste som har hendt meg, og en av mine aller bestevenner. Du er seriøst en av de beste personene jeg har møtt, du er så bra!

Hadde ikke du fantes, vet jeg ikke hvor jeg skulle gjort av meg, og hvem jeg skulle gått til når jeg var lei meg. Når jeg er sammen med deg er jeg i lykkeland, og jeg kan være meg selv sammen med deg. Du er så omtenksom. Jeg er så glad for at jeg har fått sjansen til å bli kjent med deg, for du er fantastisk. Du er en fantastisk jente, Jeanett! Du aner ikke hvor masse jeg savner deg, og hvor glad jeg er i deg! ;*

Miss

Hei.

Har ikke noe spesielt å fortelle om, så legger bare bildet ut av folk jeg savner, har ikke noe bedre å gjøre, haha!


Storm, beste hund! Og alle de andre dyrene mine, selvfølgelig!Alle gangene jeg har vært på Løpsmark med de kule folkan!


Magnus, speeesielt! Guud, du er nydelig ♥


Vatnlia leirskole! Ett minne for livet! Savner alle folkene (!!!) Må gjentas! :-D

- Er det noe spesielt du savner? :-)

i will never forget you

Hei.

Nå har jeg nettopp hatt besøk av verdens beste, Henriette. Det var super koselig, men hun er dessverre dratt hjem nå. Senere i dag, aaaaner jeg virkelig ikke hva jeg skal gjøre! Kjeder meg ihjel, så må finne på noe. Forslag?

Jeg savner veldig tiden som var før, og vil aldri glemme minnene jeg har med personer! Så tenkte jeg kunne legge ut ett bilde, av bilder fra "før" i tiden. Fikk ikke med alle bildene da, men her er "ett", iaf.

- Hva synes du om bildene?

 

Sigrid

I dag etter skolen var jeg så heldig å fikk besøk av verdens beste, Sigrid! Vi hadde det så utrolig koselig, men nå har hun nettopp dratt hjem, dessverre! Men skal ut sammen med henne senere, heldigvis. 
- Kjære Sigrid! Du betyr absolutt alt for meg, og ser aldri for meg ett liv uten deg. Du er en så vidunderlig flott jente, og ingen kan erstattes med deg! Du har en så stor plass i hjertet mitt, at det ikke går an! Hadde ikke du vært her, vet jeg ikke hva! Du er min aller bestevenn, og du er så fantastisk! Jeg kan satse alt for vennskapet vårt! Du er den gode vennen alle ønsker seg, og tenk .. Jeg fant deg! Du er virkelig en sann venn, for livstid! Du er den fineste jenta i hele verden, og de beste minnene deles med deg! Jeg må bare være verdens heldigste som kjenner deg! Du er helt perfekt, snuppa (L) Ingenting er som deg! Du er det beste som har hendt meg, og det vakreste som fins! Jeg er så glad i deg, du aner ikke! Ingen er over deg, alle under! Elsker deg høyest på jord, snusk ♥miss you

Hei.

I de siste dagene har jeg ikke gjort annet enn skole. Bloggingen er ikke på topp, og føler meg litt rar. Men jeg lover, jeg skal blogge bedre! Senere idag kommer det kanskje en videoblogg om en konkuranse, osv, der du kan være med på å vinne ting, så følg med! :-)

- Hva gjør du akkurat nå?


// Savner dere, beste jentene ♥
hits