Syk

Sorry for null blogging i dag, men er syk. Håper virkelig det forbedrer seg til i morgen, for jeg vil ikke starte med å være syk i det nye året, og jeg vil ikke være syk på nyttårsaften.

Vet ikke om det blir noe blogging i morgen, men får se. Bilder er ikke tatt i dag pga jeg er syk. Men tar bare et random bildet.

- Gleder du deg til i morgen?


Storm, beste! ;*

Bilder

I dag har jeg vært på os senteret, gått tur og spist en herlig middag sammen med mamma. Det har vært en utrolig koselig dag. På senteret kjøpte jeg meg en fondation og et par votter, kan vise senere. Tok tr bilder i dag, som jeg kan legge ut.

I morgen går dagen til en tur på bassenge, også skal jeg kanskje stusse/klippe meg. Det gleder jeg meg helt sinnsykt til!

- Hva synes du om bildene?

Her bor jeg i Bergen

For de som ikke visste det, så bor jeg her når jeg er i Bergen. Jeg synes det er helt fantastisk, for jeg får ta så utrolig mange bilder her. Man finner liksom alltid på noe. Utsikten er bra, og alt er perfekt, synes jeg. Pluss om sommeren kan man bare gå ned bakken, å hoppe i vannet. Herlig!

- Hva synes du om plassen? ♥


Ned til havet, kooort vei.


Natur. Haha, måtte bare ta bildet fort, så ble veldig rart.


Trampoline om sommeren.

Mine mål for 2011

- Bli kjent med nye folk.
- Trene mer.
- Bli flinkere på skolen, og ta det litt mer seriøst.
- Få kontakten opp med noen av de jeg har mistet kontakten med.
- Ikke vær så sjenert.
- Ha flere jentekvelder.
- Legge meg tiligere, så jeg får nok søvn.
- Ikke være så masse på pcen, men blogge uansett.
- Ta mer bilder, og bli flinkere å ta bilder.
- Begynne å ri.
- Være blid nesten hele tiden.
- Bruke pengene mine på noe nyttig. 
- Lese og tegne mer.

Sikkert mye mer, men kommer ikke på alt nå.
- Hva er dine mål for 2011?

Spør meg

Jeg tenkte jeg skulle ha en spørsmålsrunde. Om det blir video eller ikke, får vi se på. Håper dere spør om mange intresange spørsmål, og jeg svarer ikke på alt hvis det er noe privat.

- Spør meg, vær så snill! ♥

Sminke annbefaling

Jeg ble så fasinert over innlegget til Veronica, så jeg tenkte å gjøre litt av det samme. Nemmelig, annbefale sminke. Jeg annbefaler noe jeg fikk i julegave, og noe jeg hadde fra før.


Denne maskaraen fra Isa Dora, er utrolig bra! Den gir ingen klumper etter min mening, og den gir ekstra lange øyenvipper, iallefall hos meg. Børsten er bra, og god å bruke. Jeg anbefaler denne på det sterkeste. Jeg tror man kan kjøpe den i de fleste butikker, som h&m og sånne butikker.


Denne fondation er kjøpt på h&m. Den passer godt til min hud, og er verken for lys eller for mørk. Den er utrolig bra, synes jeg, men jeg synes den kunne holdt litt lenger, men ellers er den utrolig bra!


Denne nydelige øyenskyggen, neglelakken og lebestiften. Øyenskyggen er utrolig bra, og lebestiften også! Jeg har ikke prøvd neglelakken enda, men tror den også er bra. Annbefaler dette, veldig! Hvor det er kjøpt vet jeg ikke, siden jeg fikk det i julegave. (Bildet er tatt, før jeg prøvde det.)


Herlighet, dette er så sykt bra! Digger alle fargene, og det anbefales på det sterkeste! Hvis jeg var dere, ville jeg sprunget til butikken nå å kjøpt dette. Tror dette kjøpes på Cubus. Terningkast på denne 6+! (Bildet her er også tatt før, jeg brukte det.)

( Kunne annbefalt mye mer, men gadd ikke ta alt. Tar mer en annen gang, kanskje )
- Hva synes du?

Outfit 28.12-10

Nå har vi besøk, men ingen på min alder, dessverre, så her sitter jeg. Tenkte dere kunne få en outfit, for det er lenge siden nå.

- Hva synes du?Genser - H&M     Bukse - Husker ikke   Sokker - Cubus

Foto konkurranse - Charlotte

Jeg vil være med i foto konkurransen til Charlotte >her<. Den avsluttes senere i dag, og jeg håper dere alle melder dere på. Hvis ikke besøk bloggen hennes, den er verdt til å ta seg en tur innom! Btw, man vinner en hemmelig gave.

Her er bildene jeg deltar med;// Alle bildene tatt av meg.

- Er du med i denne brae konkurransen?

Bilder

I går og i dag tok jeg noen bilder. Jeg tenkte jeg kunne legge ut noen av dem nå. Jeg er utrolig forskjølet nå, hoster masse, og har vondt i halsen, dessverre.

- HVA SYNES DU OM BILDENE, ET DU LIKTE SPESIELT?


// Tatt av meg, med Canon EOS 1000D.

Trøtt

Nå skal jeg ta kvelden straks. Jeg er så utrolig trøtt, og jeg må komme meg litt tidligere i seng nå, siden jeg er så utrolig trøtt på dagene, det er helt sykt. Så dette blir det siste innlegget for i dag.

Jeg må også bare si tusen hjertelig takk for herlige kommentarer. Dere er så herlige, og jeg må spesielt si tusen takk til Maia Johnsen! Du er ei fantastisk jente. ♥

- Hva synes du om bildet?


// Foto, meg, med Canon EOS 1000D.

Kamera veske

Hei. Nå drar vi på butikken. Blir kanskje ikke noe mer blogging i dag, jeg vet ikke. Men vi får se.

- Har du kamera veske?


// Canon EOS 1000D - Unnskyld for rart bildet!

27.des.2010

Planene for i dag, går til en tur på butikkene og kjøpe kamera veske, også gå turer med hundene. Tar kanskje med kameraet så bilder blir det. Men nå må jeg ordne meg.

- Hva er dine planer for dagen?


// Foto, meg.

Bygge opp vennskap

Jeg har mange bestevenner, så det er mange vennskap som kan bli borte på en måte. Akkurat nå for tiden føler jeg at det er et spesielt vennskap som ikke er helt som det skal. Den personen er tross alt en av mine aller bestevenner.

Det er noe som er galt, jeg føler det, jeg vet det, men hva. Jeg synes det er litt mye sjalusi, og hun prøver å være bedre enn meg og da vil liksom jeg ta igjen, og jeg føler at hun stjeler de vennene som jeg hadde først, ikke noe at de er mine, men hun blir liksom bedre likt av dem, osv.

Jeg synes det er utrolig trist, og jeg håper vi får bygd det opp igjen. Jeg aner ikke hva jeg skal gjøre, og jeg har mange netter gråtet, uten at noen vet det.

- Har du følt det sånn noen ganger?

Hacke

En ting som er veldig viktig, er å ikke gi bort passordet sitt. Det vet jeg, for akkurat nå nettopp ca når jeg skulle logge inn, gikk det ikke. Jeg ble lei meg, for jeg tenkte ikke å sende sånn melding ting. Så jeg begynte å gråte, faktisk. Det er utrolig flaut, men heldigvis fikk jeg det tilbake.

Jeg har sagt det til tre av mine venner, som jeg stoler fullt på. Det er selvfølgelig flere, men de sa jeg det til pga de skulle ordne design, eller blogge for meg når det hadde skjedd en sånn ting. Men det skal jeg aldri gjøre mer, pga det som skjedde nå, men jeg er nesten 100% sikker på at det ikke var noen av dem.

- Har du blitt hacket før?

26.des.2010

Nå er jeg helt i hundre! Har funnet ut at det går an å være på facebook og ta bilder med makro på min nye mobil. Det med facebook er det vel mange mobiler som kan, men dette er min første, som har gratis, heldigvis. Også blir det vel mange bilder, siden jeg elsker makro. Og kvaliteten er suveren!

Dessverre er det nokia, og det er jeg ikke så veldig god på. Jeg er jo vant med Sony Ericsson. Men jeg lærer det nok, etterhvert.


I ♥ it

Bilder fra i går


// Canon EOS 1000D

Fotoshoot 25.12-10

I stad tok jeg og lillesøsteren min Celine, en fotoshoot av henne. Tenkte jeg skulle legge ut noen bilder. Forresten så gikk vi på en tur i dag, så legger ut bilder i morgen.

- Hva synes du om bildene?


// Canon EOS 1000D

My best gifts

Jeg hadde en fantastisk julaften i går. God mat. Brae presanger. Hyggelige stunder med familien. Det var en fantastisk kveld! Men tenkte jeg kunne vise dere noe av det jeg fikk i julegave.


Sminke, hårstrikk, deodorant, speil, hårbørst, osv. Herlig!


Hvem sier ikke nei til litt godteri?


Smykker, øredobber, ringer, armbånd, osv. Flotte ting!


Penger. Nå skal jeg kjøpe meg kamera veske og linse!


Speilrefleks EOS 1000D og ny mobil (!!!!) Toppers!

Selvfølgelig masse mer som klær, hjemmelagde kort osv, men gidder ikke legge ut alt. Har fått herlige gaver, og jeg ble kjempe fornøyd.

- Hva fikk du i julegave?

Julaften, i morgen :O

Jeg må bare virkelig beklage for null blogging. Jeg tror jeg tar meg en pause, siden det er jul osv, og jeg synes jeg burde kose meg med familien og ikke sitte på datan hele dagen. Så dessverre tar jeg meg en blogg pause, men er jeg på datan en gang, blogger jeg kanskje, men lover ingen ting.

Jeg fatter ikke at det er lille julaften i dag, og julaften i morgen! Herlighet, tiden går fort! Dere må ha en fantastisk dag i morgen! God jul, og godt nyttår, herlige lesere!

- Hva synes dere om bildet? (Hadde ikke noe annet å spørre om, haha!)


// Bildet fra forrige jul.

Good morning - No

God morgen! Eller, stod vel opp kl. 08.00, herlighet! Det er vel da jeg alltid kommer til å stå opp nå, siden de andre våknet så utrolig tidlig.

Planene i dag går vel til lagunen en tur, der vi skal spise på mcdonals, og bare se. Gleder meg utrolig masse, og det blir nok kjempe koselig!

- Hva er dine planer for dagen?


Savner deg allerede, Victoria! ; €

Merry Christmas

Hei.

Nå er vi i Bergen. Det er utrolig koselig å være her, og jeg vet vi vil kose oss masse! Dessverre tror jeg ikke at det blir så masse blogging.

Me iaf, får dere ha en herlig jul, og kose dere masse! Det skal værtfall jeg. God jul og godt nyttår alle sammen! Dere må kose dere masse, for det fortjener dere! ♥

- Hva skal dere i julen?


Forurensning

Forurensning har plaget jorden veldig lenge. Det er en plage og luften er veldig skitten. Mange fabrikker spyr ut røyk som forurenser luften veldig mye. Det blir også veldig sur nedbør og mange innsjøer blir forurenset, derfor dør veldig mange fisker.

Det er kanskje lett og hive fra seg ting på gaten og kanskje dumpe søppel på havet. Men det er ikke et pent syn å komme ut å sette seg i sola og du ser masse søppel som ligger å slenger rundt huset ditt, eller at du skal ut å fiske, så får du en støvel på kroken din.

Dette kan vi få en slutt på hvis vi bare prøver og vil slutte med denne forurensningen. Hvis vi slutter å kaste søppel rundt om kring i landet kan vi få et mye bedre samfunn og liv.

- Jeg tenker ikke så masse på dette, men jeg synes det er viktig.

- Hva synes du om dette?

Christmas picture

Det har vært en helt fantastisk dag på skolen i dag. Etter skolen dro jeg hjem og pakket inn julegaver, osv. Er ca ferdig med alle nå, mangler bare å skrive på to.

Men jeg kan bare legge ut noen bilder jeg tok i går.

- HVA SYNES DU OM BILDENE?

Santa claus

I går som sagt hadde vi juleverksted. Vi lagde nisser, kort, osv. Det var utrolig gøy! Jeg tok ikke så mange bilder men, tok av min lille søte nisse.

 
Himlen i min favn - Carola

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra en fantastisk tur i byen, og fra en kino tur. Vi så Harry Potter tingen, den var egentlig ganske bra. Mye bedre enn jeg hadde forventet meg. Og nå er alle julegavene ferdig kjøpt!

Senere i dag skal vi ha juleverksted hjemme, også skal vi snart spise middag. Det 4. lyset skal tennes i dag, og det betyr at det er 5 dager igjen til jul. Gud, tiden går fort.


Herlighet, nydelig sang!

- Hva synes du om sangen?

To ride

Før for en god stund siden, brukte jeg å være i stallen å ri. Det er noe jeg har sluttet med nå, dessverre. Og jeg savner å ri, det er helt utrolig, jeg vil ri igjen!

Hesten jeg brukte å ri, er dessverre død nå. Men det fins jo mange andre hester der også, men jeg vil ha egen hest, hahha.

Jeg savner følelsen av å bare sitte på hesteryggen. Ri alene, drømme seg bort, og bare ha det gøy. Men seriøst, jeg savner å ri <'3

(RIKKE, BLIR DU MED I STALLEN SNART, NÅR DEN ER FERDIG?)

- Rir du?

Outfit 18.12-10


Veldig enkel, men var bare hjemme i dag!

- SYNES?

Videoblogg

VS

Nå skal jeg straks til byen sammen med Kristine, der jeg skal kjøpe julegaver. Senere skal vi bake julekaker, osv. Tror dette blir en bra dag!

CITY NORD VS GLASSHUSET?

- Jeg tar Glasshuset!

Å legge ut på nett

Tenker du over hva du legger ut på nettet? Det vil iallefall alltid ligge der, uansett om du sletter det. Så har du lagt ut noe dumt, du angrer på, kan det hende man ikke får den jobben man vil osv.

Jeg har lagt ut noen bilder, av meg selv, på mine gamle blogger. Jeg brukte ikke sminke, hadde krøller osv, men det er ikke så farlig,, så jeg bryr meg ikke så masse om det.

Det er også andre som har lagt ut nakenbilder av seg selv, og det kan forandre hele livet deres. Alle kan se det, og da er det for sent! Så hver eneste gang jeg skal publisere ett innlegg, sjekker jeg over det først!

Det er ikke så veldig lurt, og bare bli venn med noen du ikke kjenner. Du vet aldri hvem som sitter bak skjermen. Det kan være en som sier at den personen er på din alder, også er det egentlig en mann på 40 år som sitter bak skjermen. Det kan være farlig, og man må aldri gi bort mobil nummer, adresse, og annen informasjon.

- Tenker du på hva du legger ut på nettet?


Mobbing

Har du blitt mobbet før? Det har iallefall, jeg, på en måte! Det skjedde i dag på skolen. Det var ikke bare jeg som satt der, men mange andre, tror ca 30 stk, men vet ikke om alle hørte det da. Det var virkelig ikke gøy å være i den situasjonen. Det var noen gutter som sa det, som jeg kjenner veldig godt, og har vært veldig god venn med før. Tror ikke jeg skal si hvem, og hva de sa, men de sa noe veldig frekt, samtidig som dem klep meg i foten, osv.

Hvorfor gjorde de det? Det aner jeg ikke, men det var virkelig ikke gøy, og veldig dårlig gjort. Vi hadde også gudstjeneste da, og jeg begynte så vidt å skrike, og skulle til å gå ut å sette meg i en krok, men gjorde ikke det. Sa heller ikke i fra, noe jeg angrer litt på nå. Jeg hater mobbing!

Ingen fortjener å bli mobbet! Hvorfor mobber folk egentlig? Er de bare ute etter å såre folk, eller har de blitt mobbet før? Ikke vet jeg, men ingen fortjener å bli mobbet! Og mobbing kan føre til kutting, selvmord, osv, det kan faktisk bli så ille!

- Har du blitt mobbet?

16.des.2010

Nå hvert øyeblikk skal jeg gå og møte Sigrid. Vi skal på butikken å kjøpe muffins, som vi skal lage selv hjemme. Altså sånn 'toro' pakning, eller noe? Tror det blir utrolig koselig! Men nå må jeg virkelig kjappe meg!


Hahah!

- Hva har du gjort i dag? ♥

Outfit 16.12-10

Tenkte jeg skulle ha dagens outfit. Håper du liker den, og faller i smak! :)

- Hva synes du?

The best people

'

// Kjempe glad i dere alle! 
- NOEN SPESIELLE VENNER DU HAR, SOM DU ER VELDIG GLAD I?

My favourite songs

Mine favoritt sanger nå for tiden er;

I'm with you - Avril Lavigne

Its' not too late - Demi Lovato

Grenade - Bruno Mars

Just the way you are - Bruno Mars

When I'm gone - Eminem

Don't tell me - Avril Lavigne

When I look at you - Miley Cyrus

Osv! Julesanger også selvfølgelig, men gidder ikke skrive opp alle.
-Hvordan sanger liker du best?

Bergen

Nå er det ikke mange dager igjen til jeg skal til mamma i Bergen. Jeg gleder meg så utrolig masse, at det bare ikke går an! Hver gang jeg skal dra der fra, begynner jeg å gråte, for det er trist!

Jeg lengter til byen, og det er nesten som jeg bare har lyst å flytte dit! Det er en fantastisk stor og fin by! Jeg elsker den byen, og dit skal jeg flytte når jeg blir stor!

Det er bare 6 dager igjen, heldigvis! Det er ikke lenge til, og jeg kan ikke beskrive hvor masse jeg gleder meg! Bergen er en herlig by!

- Hva er din favoritt by?


Beste by! ♥

I hate ..

Jeg hater når folk tror de er bedre enn meg, tror de er populærest, og tror de er bedre enn alle, og bare tenker på seg selv. Det er noe av det jeg hater!

Jeg hater også folk som bare er ute etter å såre, og vil leke med følelsene dine. Det er så utrolig frekt, og, herlighet! Det er så frekt at jeg ikke har ord, og det er noe av det verste jeg vet.

Jeg hater insekter, småkryp og spesielt edderkopper! Det er så utrolig dumt at vi har sånne, jeg hater edderkopper, og det er jeg så redd, haha!

Jeg hater folk som tar alle andre som stygge, barnslige osv, og som bare dømmer etter utseendet! Også tenker de "Hun der var ikke så pen, så hun kan jeg ikke bli venn med". Det er så utrolig teit, og de tenker bare på det ytre. Men det er jo det indre så teller! Gud, så idiotisk!

- ENIG MED NOE?

Vs

Nå har jeg vasket badet, ryddet rommet, og begynt på julegavene. Gleder meg til jeg er ferdig med dette! Men nå må jeg bare fortsette!

Hva er forskjellen på Canon EOS 1000D og Canon EOS 550D? 
Hva er best? Canon EOS 1000D vs Canon EOS 550D?

My plans ;(

Nå er jeg kommet hjem fra skolen. Dagen i dag går vel til vasking av bad, rydd rom og lillesøsteren min sin jule avslutning. Tror det blir koselig, også kommer jo Sigrid dit, så.

- Hva er dine planer for dagen?
Memories

Jeg har mange gode minner med folk. De er noe jeg aldri vil glemme, og det er noe jeg vil ta med meg videre i livet mitt. Jeg har mange gode minner, og noen vonde minner. De vonde vil jeg bare legge opp på hyllen, og bare glemme.

Noen personer har jeg kjempe gode minner med, og jeg håper at vi kan møtes på gamlehjemmet når vi blir store, og le av alle de rare tingene vi har gjort. Det hadde vært utrolig koselig!

Det er mange personer jeg ikke har noen minner med, noe som jeg håper! Alle kan få minner, bare dem gjør spesielt sammen med, osv. Jeg håper jeg får minner med Julianne, Viktoria P, Solveig, Therese, Oda og Maia. Mange andre også men spesielt dem!

- Har du noen gode minner, du vil dele?


Leirskolen, spesielt!
hits