slutter - ny blogg

Jeg slutter på denne bloggen og starter på >DENNE> bloggen. Blogger på den sammen med bestevenninna mi og den vil nok bli mer oppdatert enn denne. Håper dere følger bloggen, og kommenterer masse.


Headeren på den nye bloggen.

tnåååå

Tnååå!! Må bare være verdens søteste video!!

- Synes?

VIDEOBLOGG - KAKEBAKING

Her er endelig videoen! Nå skal jeg øve på samf.prøve!

- Hva synes dere?

pause - personlige grunner

Heia. Jeg tar dessverre en liten bloggpause, altså personlige grunner som jeg ikke har så lyst å skrive på bloggen. De fleste vet det nok, men gidder ikke skrive det her. Vet ikke hvor lenge, men er nok da jeg har fått tankene og følelsene back to the real life again. Neida, men ja!

Snakkes!

egentrening

Hei. I dag har vi egentrening de tre første timene. Det er altså slik at du skal være hjemme eller hvor du vil å trene, altså det er i stedet for gym. Jeg har nå vært å jogget. Så kommer Victoria opp til meg snart så skal vi ta styrketrening. Etter det skal vi nok dusje, ordne oss, redigere en video(kommer nok videoblogg idag) og lage pannekaker ♥♥ Blir herlig!


Meg og Victoria. Standar!

- Bruker du å trene?

true friends

Ekte venner er personer du stoler på. Som du kan snakke med, når det er noe. Som støtter deg når du trenger det. Noen som holder sammen i tykt og tynt. En som er der for deg. En man ikke er redd for å drite seg eller gjøre noe dumt. En som alltid har en skulder du kan gråte på. En du har det bra sammen med. En som får deg til å le. En som gjør dagen bedre. En man kan være seg selv med.Mine venner betyr alt for meg! Uten vennene mine vet jeg ikke hva jeg skulle gjort. Jeg har mange venner, men de nærmeste er vel de på bildene oppa for. Jeg elsker dem så høyt, og jeg setter så stor pris på dem. En verden uten dem, er ikke en verden en gang.

- Har du mange gode venner?

herlig dag!

I dag har jeg vært hos Victoria sammen med Henriette og Sigrid. Vi baket brownies. Video tok vi, så den kommer når vi har fått redigert den. Vi fikk ikke smakt siden vi måtte skynde oss på fotball trening, så Victoria tar dem med på skolen i morgen, og vi har med kamera, så vi filmer nok resten der.


Dere er herlige jenter! ♥

- Synes om bildene?
hits