Christmas Picture

Hei.

Har tatt noen bilder nettopp dere kunne få se. Som alle vet er det 1. Desember i morgen. Kjære Jesus, jeg gleder meg! Men dette blir ett raskt innlegg, siden jeg er så utrolig trøtt, så skal ordne meg til sengen snart, men først en julegave som skal bli ferdig.


Skal virkelig gjøre noe med den nesen, haha, den ble så miss! 

- God natt! ♥

Blogs I not can live without

www.victoriamm.blogg.no

www.imrikke.blogg.no

www.henrietteeidissen.blogg.no

www.lisaaamp.blogg.no

www.millamora98.blogg.no

www.linenovasin.blogg.no

www.lotteeriksenreitan.blogg.no

www.lilltheaa.blogg.no

www.fotoworlds.blogg.no

Også er det selvfølgelig, mange andre blogger jeg leser, men fast komenterer er jeg på de der oppe! Bruker også å komentere blogger på blogg.no, og de nyeste innleggene til vennene mine. Men alle sammen, bare legg meg til som venn på blogg.no! NBNBNB! Ikke rekkefølge der oppe!

-Leser du noen av de bloggene?

Sorry, for boring blog

Har dere sett været i dag? Det er så utrolig masse snø, kaldt, surt, osv! På vei hjem hadde jeg og Aileen snø krig, noe som var veldig gøy, haha! Dagen i dag har vært kjempe gøy, men det fins jo bare gøye skole dager! Neida.

Også må jeg beklage så masse for dårlig blogging! Men har så masse å gjøre nå i det siste, og nettet har vært kjempe klikk! Så vet virkelig ikke om det blir så masse blogging nå fremover, men skal prøve alt jeg kan!


// Mislykket bildet tatt av meg. Gadd ikke gjøre bildet bedre, så..

The best weekend

Hei.

Nå sitter jeg hos Tina å venter på Magnus. Som sagt har jeg overnattet her i natt, noe som var så utrolig koselig, at det ikke kan beskrives. Jeg skal dessverre hjem i dag, men det er en god stund til enda. Bedre blogging når jeg kommer hjem.

- Hva har du gjort i helgen?


Nydelig jente!

A brilliant day

I dag har jeg tilbringt dagen min sammen med Victoria i byen, med god mat, brae butikker, og kjendismøting. I dag skal jeg overnatte her, som sagt, noe jeg vet blir kjempe koselig.


Her møtte vi Sofie Bratseth.


Jeg elsker deg høyest!

A nice friday

Hei.

Nå har kanskje jeg og Victoria tenkt oss tur til byen sammen med Maja og Via, hvis Victoria for lov, noe som jeg håper veldig på! Blir nok kjempe koselig, så tar med kamera, så bilder blir det.

Hvis det ikke skjer, skal vi prøve og få dem hit, også skal jeg kanskje overnatte hos Victoria til i morgen, så bilder kommer uansett, og kanskje en videoblogg :-D

På lørdag skal jeg overnatte hos Tina på Skaug, fra leirskolen. Tror det blir kjempe koselig. Vi skal b.l.a møte Magnus, sitte på pcn, være ute, snakke, kanskje møte Sigrid, og bare kose oss!


Random. Bildet tatt av meg, med krøller. Tatt i høstferien.

Good morning

God morgen!

Nå snart må jeg begynne å gå til skolen, så har ingenting å blogge om. Jeg kan bare legge ut bildene jeg og Victoria tok i går.

'

//Bilder tatt av meg og Victoria.

Maja (^)

Gratulerer så masse med dagen i dag, Maja! Du er virkelig fantastisk, og jeg savner kontakten med deg! Du er den snilleste, og fineste 99'eren, du er helt fantastisk! Vil aldri glemme de få minnene våre, og håper på fler! Du er en person alle vil bli kjent med, heldigvis har jeg fått lov til å bli kjent med deg! Jeg er så sykt glad i deg, du må bare ha en kjempe fin dag! I dag er dagen din, uansett om det ikke er så lenge igjen. Håper vi får bedre kontakt! Du er søt, snill, pen, kul, morsom, omtenksom, støttende, følsom, hjelpsom, vakker, osv! Du er den beste, jenta mi! Du betyr så utrolig masse for meg, du aner ikke! Tenk hvis alle var som deg! Håper vennskapet vårt varer livet ut! Ingen ting uten deg, snuski! Jeg elsker deg, Maja ♥

- Er nesten ferdig med innpakkingen på julegavene, snart ferdig, skal gjøre det før jeg legger meg. Foresten skal svare på alle sv'ene imorgen, rekker ikke i dag, dessverre! God natt, alle sammen, og husk å gratulere Maja, med dagen :-D

Swimming

Hei.

Nå er jeg kommet hjem fra svømming med fotball laget. Det er ikke det beste som fins, men selvfølgelig, helt okei! I dag har jeg også vært så heldig å hatt besøk av Victoria. Vi har tatt noen bilder før i dag, som kanskje kommer senere.

-Hva synes du om svømming?

Videoblog & Outfit

Some picture

Hei.

Rakk ikke poste noe innlegg igår etter jeg var ute å solgte lodd med Victoria, noe som var ubeskrivelig koselig! Vi tok noen bilder også, men jeg gidder ikke laste opp over nå, så tar bare fra Victoria sin blogg.


// Nydelige bilder tatt av Victoria.

- Men nå må jeg virkelig kjappe meg til skolen. 
Ha en fin dag! :-D

Many picture


Jeg og Aileen, ligner ikke!

// Privat - Bilder tatt av meg, og Victoria. 
- Hva synes du om bildene?

VS

Hei.

Nå ordner jeg meg til trening kl 19.00-20.00. Vet det er litt tidlig, men skal dra litt før da. Unnskyld, for dårlig blogging, men kommer bedre i morgen. Skulle egentlig legge ut outfit i dag, men selvfølgelig, kameraet er fortsatt borte.

- Hva skal du gjøre i dag?

 


Sjokolade eller jordbær? Begge her! :-)

Weekend

Hei.

Nå har jeg kommet hjem fra ei fantastisk helg i Lofoten. Fredagen var Magnus hos meg som sagt, vi gjorde masse, kjempe koselig! I Lofoten har vi spillet fifa 11, vært i byen, koset oss med familien, osv. På båten i dag møtte jeg Trine Jeanett fra Tverlandet. Vi spilte kort osv sammen, noe som var kjempe koselig!

Bilder blir det dessverre ikke, siden jeg er så smart, som har rotet bort kameraet, dessverre, haha!
-Hva har du gjort i helgen?


Random. Victoria <3 Du aner ikke hvor masse jeg savner deg!

Strawberry vs Rapsberry

Hei.

Nå sitter jeg og kjeder meg, mens jeg venter på Magnus. Vi drar til Lofoten senere i dag, som sagt. Så det blir nok ikke noe blogging, tipper jeg. Tar bare en vs imens! Og tror dette blir det siste innlegget, så da sier jeg bare! Ha ei fin helg!

Bringebær er godt, men slår ikke Jordbær !!! Hva liker du best?

Her is rated

Her er bloggene som skulle få bli vurdert:

Innlegg: Hun legger passe ut med innlegg, noe som er bra. Hun blogger ikke bare om hverdagen sin, men om andre ting også, som er bra, for det får folk til å vil lese. Så det er bra!

Bilder: Hun har bilder i hvert eneste innlegg, noe som er kjempe bra! Det er bilder av henne, venner, fra weheartit, osv. Og hun tar veldig fine bilder, så anbefaler å gå inn å se de!

Design og header: Hun har en veldig søt header, som passer godt til designet. Det er lyst, og man blir liksom glad når man kommer inn på bloggen! Hun har menyknapper, og veldig brae overskrifter, så en bra blogg, å lese!

Terningkast: 6! Anbefaler alle å gå inn å lese og komentere! Hvis du vil gå til bloggen hennes, trykk her!

Innlegg: Hun blogger om alt mulig rart, fra hverdagen, anbefalinger, sine meninger, outfit, osv! Bloggen er utrolig bra, og det at jeg kjenner henne, gjør det ekstra morsomt å lese den!

Bilder: Bilder er det veldig mange av, noe som er bra! Men i noen innlegg kan det bli litt for mange, men det gjør ingenting da, men noen ganger kan det være litt kjedelig å bla ned! Men jeg digger bloggen, uansett!

Design og header: Headeren og designet er helt nydelig! Veldig lyse farger, og man blir i bedre humør når man kommer inn! Har ikke så veldig masse å si, bortsett fra at jeg digger bloggen!

Terningkast: 5+++! Anbefaler alle å gå inn og lese bloggen, på det sterkeste! Trykk her, til bloggen!

Innlegg: Det er passe med innlegg, noe som er bra! Du skriver om hverdagen din, anbefalinger, dine meninger osv. Du skriver kanskje litt masse om hverdagen din noen ganger, som kanskje ikke er så artig å lese for alle. Men bloggen din er bra, synes jeg!

Bilder: Før la du nesten bare ut bilder fra google osv, men nå legger du ut av deg selv, og det andre, noe som er bra! Du legger ut bilder i nesten hvert innlegg, som er bra!

Design og header: Headeren er veldig enkel, med bare bilder av deg selv, og bloggadressen! Designet er helt hvitt med blå og svart skrift. Headeren er også hvit, så det ser veldig hvitt ut, så kanskje du burde endre på det. Men bloggen din er fin!

Terningkast: 4! Anbefaler alle å gå inn! Trykk her, hvis du vil komme til bloggen, hennes!

Pappa sa tre tall mellom 1-9, og det ble de her, som fikk anbefaling. Dette er også første gang, så ble nok ikke så bra. Synes om anbefalingen?

Rated

Hei.

Da tenke jeg og ha min første vurdering, jeg er nok ikke så god da, men dere kan bare si ifra hvis dere vil jeg skal vurdere deres blogg. Innlegget kommer senere i kveld tror jeg, så det er bare å si ifra snarest! Jeg trekker ut 3 som jeg skal vurdere! :-)

- Vil du bli vurdert?


// Bildet tatt av meg i sommer.

Housework

Hei.

Dette blir ett veldig kjedelig innlegg, siden jeg har ingenting å blogge om! Nå er det langhelg, yeey! Nå skal jeg gjøre litt husarbeid, pakke inn noen julegaver, og kanskje sove litt, er så trøtt! I morgen kommer Magnus til meg, noe jeg vet blir kjempe koselig! Senere på dagen drar vi til Lofoten, så blir ikke så masse blogging, kanskje to-tre til.


Sigrid ♥

City

Hei.

I dag har jeg vært i byen med familien. Har fått kjøpt mange julegaver, så har bare 5 igjen. Deilig! Synes det er veldig tidlig, men kanskje det bare er meg da, er alltid treg ellers. Men nå må jeg nok gå å øve til prøve, skal ha alt rett, eller nesten alt rett. Rekker nok ikke mer blogging i dag, så da snakkes vi i morgen!

- Hva har du gjort i dag?


Guuud, jeg savner leirskolen, plassen, folkene, alt! :'( ♥

Gina Tricot vs Bikbok

Hei.

I dag har vært en herlig dag! Er ferdig med kontrakten for uken, så imorgen blir det nok bare ekstra oppgaver på meg! Nå snart skal vi ta oss en tur til byen, å kjøpe julegaver. Gleder meg utrolig masse, og planer på hva jeg skal kjøpe til folk, vet jeg!

Gina Tricot vs Bikbok? Jeg går for Bikbok, da! Hva går du for? ♥

16.11.10

Det har virkelig vært en fantastisk dag idag! Det begynte med at jeg og Cecilie dro på bussen til Løpsmark etter skolen der vi b.l.a møtte Andrea, Stine, Jørgen, Erlend, Tobias E, Martin, Rasmus og Daniel. Vi var sammen med dem hele tiden, noe som var utrolig hyggelig! Så måtte vi desverre dra.

I dag ble jeg sammen med Magnus igjen, noe som er så bra! Han er utrolig søt, og fantastisk snill! Fins det bedre? Han er en så fantastisk gutt, som fortjener alt det beste i verden! Ingenting er som deg, Magnus! Jeg er så glad i deg, du aner ikke! Du stråler for meg, du er livet mitt! Jeg elsker deg nå, og alltid! ♥

- Har du kjæreste? :-)


Nice day 12.11

// Bilder tatt fra Victoria sin blogg.

Miss

Hei.

Har ikke noe spesielt å fortelle om, så legger bare bildet ut av folk jeg savner, har ikke noe bedre å gjøre, haha!


Storm, beste hund! Og alle de andre dyrene mine, selvfølgelig!Alle gangene jeg har vært på Løpsmark med de kule folkan!


Magnus, speeesielt! Guud, du er nydelig ♥


Vatnlia leirskole! Ett minne for livet! Savner alle folkene (!!!) Må gjentas! :-D

- Er det noe spesielt du savner? :-)

Pictures from Skaug


Nydelige jenter!
Haha! Vi er kule :-D


Fina!


Dere er så søte!

// Bilder tatt fra Henriette og Victoria.

Skaug 13.11-14.11

Hei.

Nå har jeg dessverre kommet hjem fra en hyggelig tur, på treningssamling med fotball laget på Skaug. Første dagen trenet vi ute, snakket, spiste taco, spilte fotball inne, hadde latterkrampeog var ute med Maaagnus, Rasmus, Erlend, Martin og Daniel, noe som var utrolig hyggelig! Koselig å møte dem igjen.

Neste dag spilte vi fotball, snakket, pakket, osv. Så dro vi på lia, der vi spilte vår første 11'er kamp mot Nordstranda. Vi tapte 1-0 men de hadde jo fra 98-96 og noen av dem har spilt 11'er i ca 1-2 i år, mens hadde den første kampen i dag, vi har aldri prøvd det før nå, bare fått det forklart i hode. Men synes alle var fantastisk gode! Har vært en herlig helg!

Bilder fra Skaug kommer litt senere, først og fremst kan dere få bilder i fra Victoria, sin bursdag //

//
// Bilder tatt fra Kristin.

Birthday outfit for yesterday


Topp Bikbok Tigsht H&M Mageskjørt Bikbok(?) Øredobber Vero Moda

- Hva synes du? :-)
Blogges etter Skaug. JEG GLEDER MEG (!!!!) Ha en fortsatt fin helg! ♥

amazing day

Hei.

I dag har vært en herlig dag, med flotte mennesker! Nå har jeg besøk av Henriette, noe som er utrolig koselig! Snart skal vi til henne å ordne oss til bursdag. Så tilbringer vi resten av kvelden på disco og hjemme hos Henriette. Guud, jeg gleder meg! Bursdags outfit kommer kanskje senere! :-D


Bildet tatt av meg, i høstferien ©

outfit 11.11-10

Hei.

Tusen takk for alle komentarene jeg har fått nå i det siste! Det gjør blogg lysten høyere, og tusen takk! Har hatt ca 250 sidevisninger, det er jo ikke så veldig stort da, men uansett. Har hatt høyere da, men! Også har jeg 488 komentarer på 32 innlegg! Ligger også på 15. plass på Bodø topplista, TUSENTAKK! Er såå glad, tusen takk til alle som komenter og leser! :-D Herlige lesere! ♥

-Hva synes du om outfiten? : - )


Genser Bikbok - Tigths H&M - Øredobb - Vero Moda

weekend

Hei.

Ser ut som det blir en fantastisk helg. Blir ikke noe blogging, men det gjør nok ingenting. Fredag skal jeg i bursdag, på discotek, og overnatte hos Henriette. Lørdag drar vi til Skaug skole, der vi skal overnatte med fotball laget, og gjøre ting sammen. Søndag skal vi spille kamp mot nordstranda på Mørkvedlia, vi skal spille mot de vi var på leirskole sammen med, noe jeg tror blir herlig! Gud, hvor jeg gleder meg (!!!)

Men nå skal jeg ta kvelden, har pakket hele tiden, så er veldig trøtt. Blogger kanskje hos Henriette i morgen. God natt, herlige lesere! ♥


Har vært en herlig dag, med herlige folk!

i will never forget you

Hei.

Nå har jeg nettopp hatt besøk av verdens beste, Henriette. Det var super koselig, men hun er dessverre dratt hjem nå. Senere i dag, aaaaner jeg virkelig ikke hva jeg skal gjøre! Kjeder meg ihjel, så må finne på noe. Forslag?

Jeg savner veldig tiden som var før, og vil aldri glemme minnene jeg har med personer! Så tenkte jeg kunne legge ut ett bilde, av bilder fra "før" i tiden. Fikk ikke med alle bildene da, men her er "ett", iaf.

- Hva synes du om bildene?

 

everlasting friendship

Vennskap er som ett lite frø,
hvis det ikke pleies, vil det visne å dø.

Gode venner har vell de fleste, og de burde bety alt for de. Og det gjør de for meg! Uten dem vet jeg ikke hvor jeg ville stått idag og hvem jeg skulle gått til hvis det var noe. Venner kommer og går, men noen kan man ha livet ut. Jeg er så glad i alle vennene mine som jeg har nå, og jeg vet at noen av vennene som jeg har nå, vil følge meg livet ut!

En ekte venn skal være til å stole på, en man kan snakke om alt om, en som ikke baksnakker, en å ha det gøy sammen med, en som er der å støtter deg når det er noe, en som har samme verdier, en som er snill, hyggelig, grei, omtenksom, støttende, osv! Og en man rett å slett kan være seg selv med.

For å være en god venn, er det beste å være en god venn tilbake, og være hyggelig. Det er også viktig å være seg selv, å tørr å vise hvem man er. Man må også tørre å stå for sine egen meninger, og ikke prøv å vær som andre. Snill, omtenksom, støttende, snill, hjelpsom, er det også lurt å være! Venner er fint å ha! :-)

Selv, har jeg 3 venner jeg tror jeg kommer til å ha for livstid, noe som jeg er så ufattelig glad for! Mine venner betyr alt for meg, og i livet mitt er de så viktig og spesiell. Ett liv uten dem hadde jeg aldri sett for meg (!) Jeg elsker dem alle sammen ♥

- Hva synes du om vennskap?
- Har du noen venner du tror du kommer til å ha for livstid?

dentist

Hei.

Nå har jeg nettopp vært ute med Sigrid, Leopold, Simen, Andreas TH og Harald. Det var utrolig gøy, haha! Hadde latterkrampe, nesten hele tiden. Tok noen bilder før i dag, og på skolen, jeg tenkte dere kunne få se! : - ) 
Men nå skal jeg legge meg, er så trøtt! Og i morgen skal jeg til tannlegen .. Guuud, hvor jeg gruer meg! God natt :-)

H
Haha, er så glad i deg, Rikke snusk ;*

Sigrid

I dag etter skolen var jeg så heldig å fikk besøk av verdens beste, Sigrid! Vi hadde det så utrolig koselig, men nå har hun nettopp dratt hjem, dessverre! Men skal ut sammen med henne senere, heldigvis. 
- Kjære Sigrid! Du betyr absolutt alt for meg, og ser aldri for meg ett liv uten deg. Du er en så vidunderlig flott jente, og ingen kan erstattes med deg! Du har en så stor plass i hjertet mitt, at det ikke går an! Hadde ikke du vært her, vet jeg ikke hva! Du er min aller bestevenn, og du er så fantastisk! Jeg kan satse alt for vennskapet vårt! Du er den gode vennen alle ønsker seg, og tenk .. Jeg fant deg! Du er virkelig en sann venn, for livstid! Du er den fineste jenta i hele verden, og de beste minnene deles med deg! Jeg må bare være verdens heldigste som kjenner deg! Du er helt perfekt, snuppa (L) Ingenting er som deg! Du er det beste som har hendt meg, og det vakreste som fins! Jeg er så glad i deg, du aner ikke! Ingen er over deg, alle under! Elsker deg høyest på jord, snusk ♥picture from the birthday

Andre timen i dag på skolen tok vi andre dose av hiv vaksinen. Den var utrolig vond, au, sier jeg bare! Etter skolen var jeg igjen sammen med Sigrid, Rebecka og Victoria. Harald, Martin og Daniel, var også der, noe som ikke var så hyggelig. De kastet snø i håret mitt og i nakken min, og jeg har ikke ord på hvor kaldt det var!

Senere i dag skal jeg møte Espen og Fritjof, der vi skal gå ned til mørkvedhallen, der vi har trening. Etter treningen skal jeg og pappa kjøre ned til byen der vi skal hente en premie, som jeg vant på BHK lodd. Lurer på hva det er.

Overskriften; Har ikke alle bildene her, men her er to iaf! Senere kommer kanskje bilder vi tok etter skolen i dag :-) 
-Synes om bildene?
nice weekend

I dag våknet jeg og Cecilie til masse snø. Så dro vi til Nh, der vi møtte Håvard. Vi var der en liten stund, men så dro vi til han, der vi møtte Erle, osv. Vi hadde det utrolig koselig, til vi desverre måtte dra hjem. Nå sitter vi på hver sin data, skal snart spise middag, også skal vi sminke oss og ta noen bilder.

- Synes om bildene?


Elsker deg, Cecilie! ♥

VS

Hei.

I dag har jeg vært i Nh og City nord med to herlige folk, Cecilie og Håvard. Det var jo mange andre herlige folk der også, men jeg var mest med dem. Senere idag skal jeg i bursdag til Daniel, noe jeg tror blir utrolig hyggelig! Og Cecilie skal kanskje overnatte hos meg i natt, hvor heldig er ikke jeg? :-D

Men her er en Vs! Jeg stemmer selvføøølgelig på Liverpool! Liverpool eller Manchester United? :-)

Sorry

Hei.

Har ikke vært noe blogging i det siste, men kan ikke være på data. Det er pga deg går ut over lekse, kveldene blir sene osv. Har ikke gjort noe spesielt de siste dagene da. I dag har jeg og Kristine gjort litt husarbeid, så kanskje det blir litt blogging i helgen, ellers kommer det neste uke, vi får se.

- HVA ER DINE PLANER FOR HELGEN?miss you

Hei.

I de siste dagene har jeg ikke gjort annet enn skole. Bloggingen er ikke på topp, og føler meg litt rar. Men jeg lover, jeg skal blogge bedre! Senere idag kommer det kanskje en videoblogg om en konkuranse, osv, der du kan være med på å vinne ting, så følg med! :-)

- Hva gjør du akkurat nå?


// Savner dere, beste jentene ♥

spørsmålsrunden

Hei.

Får ikke lastet ned videoen med spørsmålsrunde svarene, så tar det heller sånn "skriftlig". Så da er det vel egentlig bare å begynne :-)

Fra Rebecka:

-Angrer du på at du farget håret?
Svar: Nei.

Liker du meg egentlig?
Svar: Som venn, ja!

Hvem er din(e) bestevenn(er)? 
Svar: Har mange, men skulle jeg valgt tre ifra trinnet mitt på Hunstad av jentene, tror jeg Sigrid, Henriette og Victoria.

Favoritt farge?
Svar: Rosa og blå.

Favoritt minne?
Svar: Med hvem? Deg: Har så mange, du aner ikke! Liker alle like godt! Victoria: Da vi trodde vi hadde lus i sengen, da vi hev alle perlene på gulvet og da vi hev opp alle russekortene, osv. Sigrid: Når vi alltid leket med diddel, da vi alltid klatret i trær, når vi hadde vært på tur med skolen, osv. Henriette: Når jeg var med til hytten hennes, og første gangen jeg kom til henne, så hoppet vi tau, osv. haha!

Favoritt sanger?
Svar: Imagine - John Lennon & Bumby ride - Mohombi

Favoritt lag i Norge?
Svar: Rosenborg!

Favoritt lag i England?
Svar: Liverpool!

Hvordan blogger leser du fast?
Svar: www.victoriamm.blogg.no, www.henrietteeidissen.blogg.no, www.imrikke.blogg.no, www.amaliepp.blogg.no, www.millamora98.blogg.no, www.kristinlh.blogg.no, www.andreaisme.blogg.no, www.theasomsynsduerenfining.blogg.no, www.linenovasin.blogg.no osv :-))

Er jeg en av dine gode venner?
Svar: Ja, det er du!

Hvordan møttes vi?
Svar: Vi møttes på limyra, men vi hadde jo sett hverandre på skolen og da :-)

Liker du voe sin blogg?
Svar: Leser den ikke, men har ikke noe i mot den.

Fra Lotte:

Beste blogg?
Svar: www.victoriamm.blogg.no, www.linenovasin.blogg.no og www.lotteeriksenreitan.blogg.no

Forbilde:
Svar: Sigrid, Victoria og Ingrid Sofie.

Bestevenn(Gutt)?
Svar: Espen, Sveinung, Håvard, Morten og Isak, tror jeg!

Bestevenn(jente)?
Svar: Svart på.

Har du vært sinnsykt forelsket før?
Svar: Ja!

Går du på noe annet en fotball?
Svar: Nei.

Hva synes du om William?
Svar: Han er utrolig søt og snill! Og har verdens søteste stemme og latter!

Hvorfor er du så pen?
Svar: Jeg er ikke pen!

Hvor mange ganger har du farget håret?
Svar: En gang, også har jeg tonet det før.

Hva synes du om meg?
Svar: Du er snill, søt, vakker, støttende, omtenksom, pen, osv! Du er virkelig fantastisk, snuppa (l)

Hva synes du om bloggen min?
Svar: Den er så bra! Du eier i å blogge! Alt med bloggen din er bra! Terningkast: 6 + :-D

Bestevenn(Mørkvedmarka)?
Svar: Camilla, Amalie, Kristin, Ingrid, Sveinung, Fritjof og Espen, tror jeg.

Bestevenn(Saltvern)?
Svar: Deg, Sara K, Julianne, Thea, Marte og Håvard. Har iaf, best kontakt med de!

Bestevenn(Annen skole)?
Svar: Andrea, Tina, Thea, Synne, Rasmus, Erlend, Magnus(?) og Elise N, tror jeg.

Fra Thea:

Favoritt låt?
Svar: Svart på!

Hva er din favoritt film?
Svar: Remember me og Happy valentine! Dere burde se dem!

Liker du blå?
Svar: Hvis det er fargen, så ja!

Din favoritt brus?
Svar: Fanta lemon eller Solo sitron? Vet ikke hva forskjellen er en gang ;p

Har du noen kjæledyr?
Svar: Ja, har 4 marsvin, 2 hunder og 1 katt.

Hvor lenge har du gått på fotball?
Svar: Snart to år.

Surt eller søtt godteri?
-Svar: Surt.

Sommer eller vinter?
Svar: Sommer.

Høst eller vår?
Svar: Vår.

Ditt favoritt fag på skolen?
Svar: Samfunsfag og Musikk (!!)

Har du prøvd sims 3?
Svar: Spiller ikke sims, så nei.

Blir du fort syk?
Svar: Nei.

Liker du å danse?
Svar: Kommer ann på.

Hva liker du best å gjøre når du er med venner?
Svar: Masse forskjellig det.

Er du rasist?
Svar: Nei.

Er du budistisk?
Svar: Nei.

Eller er du menneskelig?
Svar: Ja, tror det, hvis jeg tenker riktig.

Fra Sigrid:

Favoritt drikke?
Svar: Vann.

Favoritt farge(r)?
Svar: Svart på.

Beste minne(r)?
Svar: Svart på.

Beste godteri?
Svar: Små godt.

Favoritt sport?
Svar: Fotball!

Favoritt program på tv?
Svar: One three hill!

Fra Henriette:

Hva synes du om meg?
Svar: Du er ei fantastisk jente! Alltid blid. Hyggelig. Snill. Søt. osv <3

Er vi verdens beste venner?
Svar: Ja.

Si noen som er din aller bestevenn. 15 stk?
Svar: Vil ikke svare på det, desverre.

Favoritt drikke?
Svar: Vann.

Favoritt mat?
Svar: Kebab, pizza, taco, natcos, vårruller osv.

Favoritt farge?
Svar: Svart på.

Favoritt type gutter?
Svar: Tror jeg har svart på det.

Liker du best at gutter går i fine klær eller store baggy hettegenstre og adidasbukser?
Svar: Så lenge de er snill, osv, så bryr jeg meg ikke! :-)

Er du forelsket?
Svar: Tror det, ja!

Kan du beskrive den du er forelsket i med 1 ord?
Svar: Ja. Snillsøtkulartignydeligfantastiskperfektunikomtenksomhjelpsomvakker, osv!

Fra Celina:

Er jeg en av dine venner? 
Svar: JA! -Hadde skrevet nei først, men skrev feil! Lover! Du er en av mine bestevenner også, sorry! <3søta

Hvem er din aller bestevenn?
Svar: Svart på.

Hvem liker du?
Svar: Kan si det til deg f2f.

Hvem er den søteste gangen du har vært sammen med?
Svar: Magnus, tror jeg.

Har du likt samme gutt som bestevenninnen din?
Svar: Desverre, ja!

Favoritt serie?
Svar: Svart på.

Fra Trhege:

Cola eller pepsi?
Svar: Ingenting!

Blogg eller facebook?
Svar: Klarer ikke velge!

Venner eller dyr?
Svar: Venner.

Kake eller boller?
Svar: Spørs.

Vannski eller ski?
Svar: Ehm, vannski.

Fra Camilla97'er:

Favoritt butikk?
Svar: Bikbok og h&m.

Favoritt kjendis?
Svar: Miley Cyrus.

Hvorfor blogger du?
Svar: Fordi de er gøy!

Hvor fikk du vite om blogg hen?
Svar: Husker ikke.

Fra Erlend:

Sapyo?
Svar: Yo! Svarer på spm runden, duda?

Fra Benedikte Regine?

Er vi bestevenninner?
Svar: Ja!

A eller B?
Svar: A !!!

Hund vs katt?
Svar: Klarer ikke velge.

Bergen vs Bodø?
Svar: Begge.

Byen vs hjemme? 
Svar: Begge.

Fra Maia:

Bestevenn(er)?
Svar: Svart på.

Byen vs City nord?
Svar: Begge på en måte. Byen, med butikkene, osv. Men city nord, med at der er så nært nh.

Byen vs nh?
Svar: Begge.

City nord vs nh?
Svar: Nh.

Favoritt program?
Svar: Svart på!

Favoritt sang?
Svar: Svart på.

Hva synes du om Lasse(Saltvern)?
Svar: Han er så sinnsykt snill, søt, og en fantastisk venn! Så synd jeg og han har mistet kontakten! <'3

Hvem inspirer deg mest?
Svar: Thea M, Victoria M, Mathilde J og Line Nova.

Hvor mange kjærester har du hatt? 
Svar: Vet ikke.

Lyst å bli kjent med meg?
Svar: Ja, du aner ikke!

Fra Rikke:

Aller bestevenn?
-Svart på, på en måte.

Er du glad i meg? (a'
Svar: Ja, du aner ikke!

Følelser for noen?
Svar: Ja.

Favoritt mat?
Svar: Svart på.

Beste maskara du har prøvd? 
Svar: Husker ikke i farta.

Favoritt merke på sminke?
Svar: Vet ikke.

Er du fornøyd med hårfargen din nå? 
Svar: Ikke helt.

Favoritt blogg? 
Svar: www.mathildde.blogg.no, www.victoriamm.blogg.no, www.linenovasin.blogg.no og www.lotteeriksenreitan.blogg.no.

Fra Marte:

Hvem er dine aller bestevenner?
Svar: Har mange.

Hvor mange prosent liker du meg som venn fra 1-100?
Svar: Kjenner deg ikke så godt, men 95% sålangt.

Hvem er søtest ut av guttene på trinnet ditt?
Svar: Morten.

Hvem liker du?
Svar: Mange, som venn.

Ønsker du at vi skal være mere ilag?
Svar: Ja!

Fineste 98'er? jente å gutt? 
Svar: Jente: Victoria, Ingrid, deg, Sarak, Henriette, Lotte og Sigrid. Gutt: William, Morten, Håvard og Espen.

Fineste 97'er? 
Svar: Iselin, Marianne, Marie og Kristine Steiring.

Bestevenn fra annen skole?
Svar: Svart på.

Glad i meg?
Svar: Jaaa, du aner ikke!

Fra Camilla Ma:

Er du glad i meg?
Svar: Ja, du aner ikke, snuski!

Er jeg en av dine aller bestevenner?
Svar: Ja!

Hva er de beste minnene våre?
Svar: Da jeg, du, Victoria og Kristin, var ute og "syklet" så mistet du klubben din og du fikk latterkrampe, da jeg, du og Sveinung satt på bussen hjem fra city nord og nh, og da jeg, du og Ingrid var hos Kristin, osv.

Hva betyr jeg for deg?
Svar: Alt!

Hvilken type gutter liker du?
Svar: Forskjellig.

Har du mange søsken?
Svar: To ordentlige. 5 Stesøsken.

Hvordan telefon har du? 
Svar: Sony Ericsson W595 i Rosa.

Favoritt mat?
Svar: Svart på.

Favoritt drikke?
Svar: Svart på.

Favoritt klesplagg?
Svar: Forskjellig.

Liker du noen akkurat nå?
Svar: Ja!

Håper dere ble fornøyd med svarene, og håper dere komenterer! Forteller om halloween senere eller i morgen. Men nå må jeg ordne meg til en herlig trening!


Bildet tatt av meg, i sommer ©
hits