første anmerkning :L

I DAG ER JEG SUR! GRUNNEN ER FORDI JEG HAR FÅTT MIN FØRSTE ANMERKNING. Jeg og ei annen jente snakket litt i timen i dag, så fikk vi anmerkning. Er ikke fornøyd, er suuur. Eller ikke så sur da, men. Haha!

I dag går dagen til trening, rydding på rommet og lekser. Kjedelig dag egentlig! Bilder fra helga:


"Der har æ vært", bra det pappa..
Verdens beste pappa, og stemoren min Grete ♥

- Synes om bildene?

HYTTETUR

Nå skal jeg på hyttetur sammen med familien og en familie på Tverlandet. Blir sikkert koselig! Tar sikkert noen bilder. Kommer hjem i morgen og da er det rett i bursdag, så om jeg rekker noe blogging vet jeg ikke. Men dere får ha ei super helg, så snakkes vi etter helga! ♥

¨


Seriøst! Føler meg som et pakket esel..

Hva skal dere gjøre i helga?

fotograf Mats Jensaas


Dette var noen bilder som vi tok i studioet i går. Jeg jobbet som sagt hos fotograf Mats Jensaas. Det var utrolig gøy! Vi vasket gulvet, tørket støv, holdte på med noen penger osv, tok bilder i studio, skannet noen ark og holdte på med noe på en mac. Men vi hadde fordelte oppgaver, så vi gjorde litt forskjellig. Utrolig kult! Skal nok dit til neste år også.

Syns om bildene? ♥

hårfarging

Flink å oppdatere, sa du? I dag har det vært OD-dag, noe jeg skal fortelle dere om når jeg får bilder fra dagen. Jeg jobbet hos fotograf Mats Jensaas, sammen med Victoria og Celina. Og, kan dere være så snill å trykke liker >her<. Hadde blitt så glad!

Senere i dag skal jeg nok farge håret lyse brunt. Altså hakke mørkere enn den jeg bruker til vanlig. Gleder meg til å se resultatet etterpå. Kommer sikkert bilde ut på bloggen etter fargingen. 


Naturlig hår! Bortsett fra at jeg har slettet panneluggen. 

- Bruker du å farge håret?

FOTBALL

Videobloggen kommer dessverre ikke, den utsettes til neste uken, siden det gikk ikke i går. Dessverre! Nå har jeg vært på trening, etter en lang pause. Nå er det ny sesong, og vi har fått nye spillere fra et annet lag. Det er herlig å trene!

I går var jeg ute sammen med Sigrid, Victoria, Emilie og Marie. Det var utrolig koselig! Vi møtte også mange små gutter som var sammen med oss. Bilder fra gårdagen: 


To herlige jenter som jeg ble veldig godt kjent med i går!
Syke øya!


Tnå, herregud, så søt! En av de små guttene vi møtte ute! Herregud, jeg dør! ♥♥

Synes om bildene?
Går du på noen sport? 

"do you know how many fucking time I've cried for you?"

Kommer kanskje en videoblogg senere i dag eller i morgen. Så bare følg med! Men om det blir problemer under lastingen over eller noe kan det ta litt lengre tid. Men skal prøve så godt jeg kan. 

Synes om bilde?

bilder fra trondheim

Heisann. Lenge siden sist? Unnskyld for det. Men det har vært så mye. Jeg har ikke hatt noe særlig tid egentlig, har vært med venner, gjort en del lekser og hatt det litt vanskelig ei tid med private saker. Men tror jeg er tilbake nå. 

Husker dere jeg sa jeg skulle til Trondheim? Vi feiret 60 års dag med "familien", altså stemoren min sin familie, var i byen å shoppet, var på besøk, chillet hjemme og jeg og søstren min tok oss en sykkel tur ned til byen og tok litt bilder. Så her er noen bilder:

 

Haha, bare bilder av meg faktisk. Men nå skal jeg gjøre litt lekser, faktisk. Vi snakkes ♥

Jentekveldhei!! ikveld var jeg hos ingrid,med fride og thea vi så film og danset og snakket,koselig! nå sitter jeg da bare her og chiller og snakket med thea<333333 hva skjer hos deg? - Julianne


.15.09.11.

Halo, siden Jeanette er dratt til trondheim, så har jeg fått lov til å blogge for henne, noe som er utrolig koselig! 
Og siden jeg er ganske ny innen blogging er jeg ikke så flink, men skal prøve mitt beste.
Akkurat nå, sitter jeg og ser på bilder fra weheartit , og bare slapper av med musikk på full guffe!
Dagen i dag har gått til skole, tjilling og hunstad disco, var så utrolig koselig og møte folkene fra mørkved og hunstad igjen, siden jeg ikke har møtt dem på lenge.. men nå tror jeg tar kvelden, skal og møte Thea og kansje Ingrid i morgen.. så de blir nokk bilder fra det!


 dette er da meg, for dere som ikke vet hvem jeg er.


hva syns du? hva vil du at jeg skal blogge om?  - julianne 

trondheim

Skal til Trondheim idag. Grunnen er fordi vi skal i bursdag til noen i familien til stemoren min. Vi kjører om litt over en time, så jeg må skynde meg å pakke ferdig og spise. Blir dessverre ikke noe blogging på meg da. Men Julianne Pedersen har vært så snill, og sa ja til at hun kunne blogge for meg i mens da. Tusen takk, Julianne!

Fikk 6'er på engelsk gloseprøve , pluss setninger med noen av ordene. Tre stk som fikk 6. Stolt! .. neida, eller jodaa

Var ute sammen med to fantastiske jenter i går. Vi så en fotball kamp, Hunstad mot Team Bodø. Stillingen ble 0-0. Fikk også møt folk jeg ikke hadde sett på veldig lenge, blant annet Jeanett. Hyggelig å se dem igjen!


Og jeg var sminkefri som vanlig.

 Snakkes på tirsdag!

my best friend

Etter skolen var jeg hos mi bestevenninne, Sigrid. Lenge siden vi har vært sammen, så var utrolig koselig. Savner virkelig kontakten med henne. I dag på skolen var det ikke så mye spesielt, gøy dag! Fikk tilbake norsk karakter i en historie vi har skrevet, fikk 4+, fornøyd siden det bare var en som fikk 5, og resten fikk under, så. 


Elsker deg!

"it's hard to grow up..."

Holaa! Fikk 5+ i Spansk muntlig, så glad!!!! Akkurat nå skal jeg begynne med lekser, skal prøve å bli ferdig. Senere skal jeg ut å jogge. Har ikke noe spesielt å blogge om akkurat nå, så legger bare ut et bilde med tekst. Blir bedre blogging i morgen, promise!


Synes om bildet?`

I'll be okay, just not todayHva synes du om bildet? 

OD-dagen

Den 27.oktober er det OD-dagen, eller som det heter Operasjon Dagsverk. Denne dagen går utrolig mange elever ut i arbeid for en dag, og tjener en sum, som de da skal gi til et internasjonalt tema. Hva pengene skal gå til, er jeg faktisk ikke helt 100% sikker på, men tror jeg vet det.

Jeg skal da jobbe hos fotograf Mats Jensaas, sammen med Victoria og Celina. Jeg gleder meg utrolig masse. Da vi ringte å spurte hva vi skulle gjøre sa han at vi skulle lage takkekort, dra ut å ta "dagens bilde", støvsuge/tørke støv også kunne vi kanskje ta bilder i studioet på slutten av dagen. Det er noe jeg virkelig ser fram til!


i ♥ photography

Hva skal du jobbe som på OD-dagen?

- jeanette

 

don't give up


Fotografiet er tatt av meg. Modellen er lillesøstren min, Celine.
Hva synes du om fotografiet?

-jeanette 

starter å blogge

Hei. 

Da starter jeg å blogge igjen, og nå begynner jeg sånn ordentlig. Thea har laget et nytt design til meg, og jeg må bare si tusen takk. Bloggen hennes finner du >her>.Hva synes du? 

-jeanette
hits