happy halloween

Hei.

Det har rett å slett vært en fantastisk helg, på badeland, besøk, osv med mamma, Celine, Magne og Aileen. Senere idag skal jeg gå halloween sammen med Victoria. Det er litt flaut, siden det er ikke så mange på vår alder som går, men det er jo bare å være seg selv, haha! Håper dere alle får en fantastisk, morsom og skummel halloween :-D

- SKAL DU GÅ HALLOWEEN?

disco

Hei.

Har vært på disco'e nå. Det var ikke verdens beste, men. Det var nok litt kjedelig, dramatiskt og litt gøy. Og en ting, blir ikke blogging før søndag siden mamma, lillesøstren min og Magne har kommet på besøk til Bodø, de bor i Bergen da, for de som ikke visste det. Også skal vi på badeland, besøke folk, osv. Vi skal overnatte, og dem har ikke data, tror jeg ikke, så blir ikke blogging før søndag! :-)

- HVIS DU VAR PÅ DISCO'E, HVA SYNES DU?


Haha!


:-D

disco today

Hei.

Nå er Victoria, hos meg. Vi har gjort lekser for neste uke, haha! Nå snart må hun dra hjem, også skal jeg komme til henne ettermiddag, så skal vi ordne oss til discotek og dra dit sammen. Gleder meg sinnsykt masse. Vet ikke om jeg blogger noe mer idag, vi får se, og kameraet er jeg ikke sikker på om jeg tar med. Isåfall, ha en fin dag! :-)

-SKAL DU PÅ DISCOTEKET?


Elsker deg, snuski ♥

halloween party

Hei.

Dagen i dag har vært utrolig gøy! Etter skolen idag, dro Victoria til meg, vi var bare hjemme en liten stund, siden vi skulle på svømming med fotball laget, noe som var utrolig gøy! Etter svømmingen dro jeg hjem, og ordnet meg til "halloween" party, som klassen til lillesøstren min hadde. Det var litt kjedelig først, men etterhvert var jeg sammen med Sigrid og Ronja fra parallellklassen, noe som var utrolig hyggelig! Så møtte vi Lille David, fra 1. klassen. Iiiik! Det er lillebroren til en i klassen deres, så lekte vi med han! Han er så utrolig søt, søtere enn alle i verden, jeg lover dere det! ♥

- HVA SYNES DU OM BILDENE?

nice day - video

Hei.

Igår var jeg på lia sammen med folk. Etter vi hadde vært på lia, dro jeg, Ingrid, Kristin og Camilla til Kristin. Det var utrolig koselig! Vi hadde isbit krig, snakket, tok bilder, videoblogg, osv. Noe av det morsomste jeg har gjort! Så gikk jeg hjem sammen med, Ingrid, noe som var så utrolig koselig, at det ikke kan beskrives! Vi tok også bilder, og en video, som er lenger ned i innlegget! Husk å komenter :-)

Idag har jeg bare vært på skolen og fotballtrening. Victoria hadde bursdag som sagt, og gratulerer så masse med dagen idag, jentami (Y) ♥

-HVA SYNES DU? - btw, kristin er ikke sånn til vanlig :-D .. eller, haha!

- Kristin ville fjerne videoen, så den er fjernet nå :-)

victoria, my best girl

Idag har verdens beste jente bursdag, nemmelig Victoria! Gratulerer så masse med dagen, jentami! Jeg elsker deg høyest av alle, og håper dagen din blir super! Du betyr alt for meg, du aner ikke hvor mye du er verdt! Hadde ikke du levd, vet jeg ikke hva! Du er lyset i livet mitt, en ting kan jeg love deg nå, mitt vennskap til deg, vil aldri slukne! Jeg kan satse alt for vennskapet vårt! Du er alt jeg har, jeg vet du aldri vil svikte meg! Ingen kan sammenlignes med deg, så fantastisk som du er! Jeg er så glad i deg, du aner ikke, beste! Du betyr alt for meg, setter så stor pris på deg! Du er min aller beeeestevenn, ingen er over deg! Du er en drøm, å mitt største ønske noen gaang! Er så glad for at vi går i samme klasse, å håper vi begynner i samme klasse på ungdomskolen! Hadde ikke du levd, vet jeg ikke hva. Ett smil fra deg, gjør dagen min lykkelig. Ingen er så god som du. Du er det vakreste som finnes, og det beste som har hendt meg! De fineste minnene deler jeg med deg, de gode, artige, søte, triste osv, uansett, vil jeg aldri glemme de! De beste er vel da du overnattet hos meg, også hev vi opp russekortene, og da vi trodde vi hadde "lus" i sengen, og da vi tok alle perlene på gulvet, og måtte plukke opp alle før mamma kom hjem, haha! Hver gang vi ikke er sammen, savner jeg deg sånn! Du er alltid den jeg tenker på først, og du vil alltid være førstevalget mitt! Er jeg borte, er det alltid deg jeg vil savne mest. Jeg vil aldri glemme deg, snuski! Ingen kan erstatte plassen du har i hjerte mitt! Jeg elsker alt ved deg, og navnet ditt er det nydeligste navnet man kan ha! Jeg begynner å smile bare av å høre navnet ditt! Ingen er over deg! Jeg elsker deg høøyest på jord! Og igjen; Gratulerer så masse med dagen! Håper dagen blir super! ♥


Guuud, vi har virkelig hatt det artig gjennom årene! ♥ - Si ifra, hvis du vil jeg skal fjerne bildet!

bumby ride - mohombi

God morgen! Nå tar jeg snart turen til skolen, først må jeg bare spise ferdig osv. Senere i dag skal jeg gjøre leksen for hele uken og på trening, men kanskje kommer det ett lite innlegg i kveld, jeg vet ikke helt.

HVA SYNES DU OM SANGEN? ♥


Jeg digger sangen, virkelig (!!!!)

video

Nå har jeg nettopp spist pizza og kjeks sammen med Kristine og Ingrid, noe som var utrolig koselig. I dag har jeg vært i nh, sammen med mange hyggelige folk. Har vært litt kjedelig, men med fantastiske folk, gikk det bra! Legger bare ut en video av Espen, som jeg tok for noen dager siden. Veldig dårlig lys, men, det gjør vel ikke noe?

HVA SYNES DU OM VIDEOEN?  ♥

spørsmålsrunde

Hei.

Har vært i nh idag, med fantastiske folk! Gidder ikke blogge noe om hverdagen idag, siden vi bare snakket osv, og tok nesten ingen bilder. Men tenkte da jeg kunne ha en spørsmålsrunde, så bare send inn spørsmål! Svarer om noen dager, eller noe. Får se om det blir video da, men kan ikke love noen ting!

 

a nice day in city and nh

Hei.

Idag har jeg vært i nh sammen med Cecilie, Elise N og Rebecka. Vi møtte mange folk, blandt annet, Sara Kjøstad, Lotte Reitan, Marte Nygård, osv ♥ Det var utrolig koselig! Vi snakket for det meste, gikk rundt osv. Så ble vi lei, så gikk jeg, Lotte og Marte til City Nord. Vi var på obs, og satt å pratet i ballhuset, noe som var fantastisk gøy!

-SYNES OM BILDENE?


Elsker dere!


Lotte og Marte, beste !!! ♥

a beautiful day

Hei.

Nå har jeg nettopp vært ute med Espen, Sveinung og Cecilie. Det var utrolig koselig! Vi var ute å snakket, tok bilder og masse! Men jeg frøs så sinnsykt når jeg og Cecilie skulle gå hjem, guuuud! - Gidder ikke laste ned bildene nå, så tar  bilder fra da jeg, Espen og Kristine var ute på tirsdag : - ))

SYNES OM BILDENE?

Haha, sjekk trynet mitt (!!!)


Espen, glad i deg, bestevenn ♥

you have broken my heart

Nesten hver morgen nå i det siste, har jeg ikke lyst å dra på skolen. Hvorfor, vet jeg ikke helt, eller litt, men. Jeg føler at det er noen som baksnakker meg, overser meg hver eneste dag, men later som ingenting, og har ikke grunn i det hele tatt. Jeg vet ikke hva jeg har gjort med de/den personen(e). Er jeg ikke noe verdt? Akkurat nå hater jeg livet mitt. Det er akkurat som en bit av hjertet mitt er knust, men det går ann å lime den på, men det vil aldri bli som før igjen! Mange av mine aller bestevenner på skolen vet det, og tusentakk for all støtten! ♥ Jeg klarer dette ikke mer, jeg vet ikke hva jeg skal gjøre! Skoledagene blir bare verre, og alt blir verre! Er utrolig såret. Jeg har det alt for vanskelig, i disse tider.Hot or Not

HVA SYNES DU? :-)

new design

Hei.

Dere ser sikkert at Thea, har vært så snill å laget design og header til meg. Synes det var utroolig fint, og det er nok noe jeg kommer til å ha ei lang stund fremover. Jeg synes det ble utrolig fint, men skal spørre henne om hun kan lage menyknapper, osv. Men tusen tusen takk Thea, for dette nydelige designet! Du eeier! :-D

HVA SYNES DU OM DESGINET MITT? ♥

the video

Hei.

Idag var en ganske kjedelig skoledag. Jeg gikk hjem sammen med Siri etter skolen, noe som var utrolig hyggelig! Været idag, omg! Kaldt. Surt. Pøsregn.  Men det er bare en ting, jeg vil dere skal vite. Vær så snill ikke legg ut bilder av meg, og sikkert andre, uten tillatelse. Synes det er utrolig dumt at folk gjør det. Har jo gjort det selv da, før, men kommer aldri til å gjøre det igjen. Måtte bare si det, så folk slutter :-) Fikk endelig lastet ned videoen :-D Men en ting, vi tabbet oss veldig ut. Når vi skulle ta video når vi sa "God sommer", trykte jeg på feil knapp, så jeg tok bildet av personen med blits :OO Og han var engelsk, og forstod ikke når vi begynte og snakke, haha! Og det var nok noen rare utrykk, men bare ignorer det :-)

HVA SYNES DU OM "MÅ GJØRE VIDEOEN"?

 

training today

Hei.

Skolen har vært helt vanlig idag. Lang og kjedelig. Etter skolen gikk jeg hjem sammen med Victoria. Kan ikke beskrive hvor koselig det var. Men været har jeg bare en ting og si om, å det er kaldt. Herreguud, det er så kaldt ute, nå. Har trening senere idag, så blir ikke noe blogging. Pluss at vi har i lekse å kunne sånn 20 sterke verb, som vi må pugge, siden vi får prøve imorgen. Så da blir det fotballtrening, pugging og skal kanskje møte Espen, noe som jeg tror blir koselig, siden han er så snill! :-) Foresten Thea, skal kanskje endre designet mitt idag, så følg med :-D

HVA ER DINE PLANER FOR DAGEN? ♥

nice sunday

Harr hatt besøk av Victoria og Amalie, noe som var utrolig koselig! Vi sminket oss, var på pcn, lagde videoblogg, "latteranfall" fikk vi også. Må gjøre videoen, tok jeg og Victoria, siden Amalie måtte desverre dra. Er ikke helt sikker på om jeg får lastet den ned idag, desverre!

HVA HAR DU GJORT IDAG?

have to do

Hei.

Nå sitter jeg her hjemme, sammen med Victoria og Amalie. Vi har det utrolig koselig. Vi tenkte at vi skulle ha en må gjøre video, så bare send inn forslag, så kommer videoen etterhvert idag, tror jeg.

Snakkes! ♥

new blog

Som overskriften sier, har jeg laget meg en ny blogg. Noen av dere kjente meg sikkert igjen fra www.jeanetteanniee.blogg.no. Jeg slettet den siden jeg synes det var kjedelig, men jeg savner bloggingen litt, så jeg begynner nok igjen. Hadde satte stor pris på om noen ville følget denne bloggen, og setter stor pris på komentarer! Og foresten; Header og sånt, kommer etterhvert! : - )


hits