Slutter jeg

Jeg må bare beklage men jeg slutter og blogger. Jeg har gått lei nå. Jeg sletter ikke bloggen i tilfelle jeg kommer tilbake en gang. Dessverre får jeg ikke kommentert så masse på de andre bloggene, men jeg skal prøve. Håper dere forstår.

Jeg må også bare si tusen takk til alle som har følgt bloggen min. Det betyr ubeskrivelig masse for meg. Dere er fantastiske!

- Jeanette ♥

SEMIFINALEN

Helt sant! Mitt lag hunstad b, kom faktisk til semifinalen. Vi vant alle kampene mot Grand, Innstranda og Tverlandet. I dag skal vi spille mot Junkeren, Innstranda(igjen) og Vinkelen (?) tror jeg. Jeg håper virkelig vi vinner. Jeg ble så glad i går. Dere skulle bare hørt hvor glad jeg og Henriette ble, hahha!

ØNSK OSS LYKKE TIL! -det trenger vi

Perfect weekendNå er jeg hos Victoria. Jeg har overnattet her i natt, utrolig koselig. Vi har turnering nå i helgen. Vi spilte en kamp i går der vi vant 3-1 mot grand. Vi har også to kamper i dag som vi skal vinne.

- Synes om bildene?

Gale mennesker

Nå sitter jeg her med Sigrid. Vi skal snart ut med Harald, Simen, Andreas og Leopold. Tror det blir veldig koselig. Jeg og Sigrid tok mange gale og gøye bilder i sta, som dere skal få se. Blogger fra pappa og Grete sin pc, btw.

Vi er normale mennesker, haha. Synes om bildene?
-Jeanette og Sigrid


høøydeforskjell


verdens kuleste, liksom

"Hjertet mitt rister.."

Jeg kjenner det bruser i meg. Hjertet mitt rister, og det glade smilet om munnen min blir bare bredere og bredere. Det er så vidt jeg klarer å stå til beins, og tankene kollapser fullstendig. Det er en spesiell, men positiv følelse. En følelse som dukker opp når jeg er i nærheten av ei meget spesiell jente. Hun gjør meg lykkelig og varm. Med tanke på det enorme pågangsmotet hun har, den skyhøye innsatsviljen og den unike personligheten, smelter jeg helt. Jeg blir riktig nok gal av den sylsterke missunelsen.

Vi har vært flotte barndomsvenninner over lang, lang tid. Det har vært et bekjentskap mellom de suverene foreldrene våre, og vi har begge to deltatt på babysvømming sammen. Vi har hatt ubeskrivelige stunder og overnattinger som alltid vil sitte dypt inni hjertet mitt, og aldri glemmes. Vi har delt store hemmeligheter sammen, og jeg har alltid delt de innerste ordene på hjertet med henne. Vi har ledd av morsomheter og sørget i sorgen. Sammen. Vi har knyttet et sterkt bånd, som ikke kan måles med andre bånd jeg har knyttet. Vårt vennskap vil jeg satse alt for. Ingen ting kan komme i mellom oss, og den regelen ble skapt da jordas overflate ble til. Med hånden på hjertet, og gledestårer trillende nedover kinnene, kan jeg ærlig si at hun er noe av det aller kjæreste jeg har.

Jeg er så stolt av henne, og det forblir jeg til evighetens tid. Hun vil alltid være den mektigste drømmen gått i oppfyllelse, og huskes for tittelen som "den enestående jenta med det vakreste og største smilet". Hun er en trofast og ekte venn jeg stoler fult og helt på. Hun er verdifull på alle mulige måter, og høyt elsket av alle levende skapninger på hele jorden, og da regner jeg med alle dyrene også. Ikke et eneste unntak. Hun er universets største lykkediamant, og hun inspirerer meg i alle slags temaer. Mange sier at ingen er perfekte, men fra min side er det fast og helt feil. Min bedårende bestevenninne er faktisk det. Og det overasker meg over hodet ikke. Hun er skapt for å være perfekt, født for å være gull verdt, og laget for å være umåtståelig og så vakker at det er umulig å fjerne blikket fra henne. Hun har et av de største og mest barmhjertigste hjertene jeg kjenner til. Og det gleder meg alltid å skryte umenneskelig mye om at hun er min bestevenn. Denne praktfulle engelen jeg snakker om, er selvfølgelig Jeanette. Uten tvil.

Mvh
Victoria Meyer.

0 blogging - Henriette

Jeg må bare beklage så masse for at jeg ikke har blogget i det siste. Men onsdag 2.2.11 kortsluttet pcen min, og nå er den helt ute. Jeg må etterhvert kjøpe en ny, og holder da på å spare. Jeg har ikke kommet langt, men det kommer seg.

Dessverre får jeg da ikke blogget, på en lang stund. Men jeg kommer til å blogge da jeg får tid, også kommer nok Henriette og Victoria å blogge noen innlegg for meg.

Nå sitter jeg hos Henriette og spiser isbiter. Vi har vært på discotek, og bare koset oss. Ser fram til at dette vil bli en veldig koselig kveld, og bilder kommer kanskje, om jeg får blogget.


Elsker deg, Henriette! ♥

Ny jente

I går begynte det ei ny jente i klassen vår, som het Ayan og kom fra Somalia. Jeg og Victoria fikk da ansvaret til å være sammen med henne i friminuttene sånn at hun følte seg velkommen. Hun forstår ikke norsk, men kan heldigvis engelsk. Siden vi må snakke engelsk med henne, blir jeg kanskje litt bedre i engelsk på uttalelsen, som er bra. Hun virker selv utrolig snill.

Når vi fikk vite at hun skulle komme var det noen som fikk latterkrampe pga at hun ikke hadde samme hudfarge som oss. Jeg synes det var utrolig synd, men det gikk bra. Jeg synes man burde tenke over at alle er like mye verdt, samme hudfarge.


// Fotografi tatt av meg. Henriette og Rikke sin hender.
hits