slutter - ny blogg

Jeg slutter på denne bloggen og starter på >DENNE> bloggen. Blogger på den sammen med bestevenninna mi og den vil nok bli mer oppdatert enn denne. Håper dere følger bloggen, og kommenterer masse.


Headeren på den nye bloggen.

tnåååå

Tnååå!! Må bare være verdens søteste video!!

- Synes?

VIDEOBLOGG - KAKEBAKING

Her er endelig videoen! Nå skal jeg øve på samf.prøve!

- Hva synes dere?

pause - personlige grunner

Heia. Jeg tar dessverre en liten bloggpause, altså personlige grunner som jeg ikke har så lyst å skrive på bloggen. De fleste vet det nok, men gidder ikke skrive det her. Vet ikke hvor lenge, men er nok da jeg har fått tankene og følelsene back to the real life again. Neida, men ja!

Snakkes!

egentrening

Hei. I dag har vi egentrening de tre første timene. Det er altså slik at du skal være hjemme eller hvor du vil å trene, altså det er i stedet for gym. Jeg har nå vært å jogget. Så kommer Victoria opp til meg snart så skal vi ta styrketrening. Etter det skal vi nok dusje, ordne oss, redigere en video(kommer nok videoblogg idag) og lage pannekaker ♥♥ Blir herlig!


Meg og Victoria. Standar!

- Bruker du å trene?

true friends

Ekte venner er personer du stoler på. Som du kan snakke med, når det er noe. Som støtter deg når du trenger det. Noen som holder sammen i tykt og tynt. En som er der for deg. En man ikke er redd for å drite seg eller gjøre noe dumt. En som alltid har en skulder du kan gråte på. En du har det bra sammen med. En som får deg til å le. En som gjør dagen bedre. En man kan være seg selv med.Mine venner betyr alt for meg! Uten vennene mine vet jeg ikke hva jeg skulle gjort. Jeg har mange venner, men de nærmeste er vel de på bildene oppa for. Jeg elsker dem så høyt, og jeg setter så stor pris på dem. En verden uten dem, er ikke en verden en gang.

- Har du mange gode venner?

herlig dag!

I dag har jeg vært hos Victoria sammen med Henriette og Sigrid. Vi baket brownies. Video tok vi, så den kommer når vi har fått redigert den. Vi fikk ikke smakt siden vi måtte skynde oss på fotball trening, så Victoria tar dem med på skolen i morgen, og vi har med kamera, så vi filmer nok resten der.


Dere er herlige jenter! ♥

- Synes om bildene?

første anmerkning :L

I DAG ER JEG SUR! GRUNNEN ER FORDI JEG HAR FÅTT MIN FØRSTE ANMERKNING. Jeg og ei annen jente snakket litt i timen i dag, så fikk vi anmerkning. Er ikke fornøyd, er suuur. Eller ikke så sur da, men. Haha!

I dag går dagen til trening, rydding på rommet og lekser. Kjedelig dag egentlig! Bilder fra helga:


"Der har æ vært", bra det pappa..
Verdens beste pappa, og stemoren min Grete ♥

- Synes om bildene?

HYTTETUR

Nå skal jeg på hyttetur sammen med familien og en familie på Tverlandet. Blir sikkert koselig! Tar sikkert noen bilder. Kommer hjem i morgen og da er det rett i bursdag, så om jeg rekker noe blogging vet jeg ikke. Men dere får ha ei super helg, så snakkes vi etter helga! ♥

¨


Seriøst! Føler meg som et pakket esel..

Hva skal dere gjøre i helga?

fotograf Mats Jensaas


Dette var noen bilder som vi tok i studioet i går. Jeg jobbet som sagt hos fotograf Mats Jensaas. Det var utrolig gøy! Vi vasket gulvet, tørket støv, holdte på med noen penger osv, tok bilder i studio, skannet noen ark og holdte på med noe på en mac. Men vi hadde fordelte oppgaver, så vi gjorde litt forskjellig. Utrolig kult! Skal nok dit til neste år også.

Syns om bildene? ♥

hårfarging

Flink å oppdatere, sa du? I dag har det vært OD-dag, noe jeg skal fortelle dere om når jeg får bilder fra dagen. Jeg jobbet hos fotograf Mats Jensaas, sammen med Victoria og Celina. Og, kan dere være så snill å trykke liker >her<. Hadde blitt så glad!

Senere i dag skal jeg nok farge håret lyse brunt. Altså hakke mørkere enn den jeg bruker til vanlig. Gleder meg til å se resultatet etterpå. Kommer sikkert bilde ut på bloggen etter fargingen. 


Naturlig hår! Bortsett fra at jeg har slettet panneluggen. 

- Bruker du å farge håret?

FOTBALL

Videobloggen kommer dessverre ikke, den utsettes til neste uken, siden det gikk ikke i går. Dessverre! Nå har jeg vært på trening, etter en lang pause. Nå er det ny sesong, og vi har fått nye spillere fra et annet lag. Det er herlig å trene!

I går var jeg ute sammen med Sigrid, Victoria, Emilie og Marie. Det var utrolig koselig! Vi møtte også mange små gutter som var sammen med oss. Bilder fra gårdagen: 


To herlige jenter som jeg ble veldig godt kjent med i går!
Syke øya!


Tnå, herregud, så søt! En av de små guttene vi møtte ute! Herregud, jeg dør! ♥♥

Synes om bildene?
Går du på noen sport? 

"do you know how many fucking time I've cried for you?"

Kommer kanskje en videoblogg senere i dag eller i morgen. Så bare følg med! Men om det blir problemer under lastingen over eller noe kan det ta litt lengre tid. Men skal prøve så godt jeg kan. 

Synes om bilde?

bilder fra trondheim

Heisann. Lenge siden sist? Unnskyld for det. Men det har vært så mye. Jeg har ikke hatt noe særlig tid egentlig, har vært med venner, gjort en del lekser og hatt det litt vanskelig ei tid med private saker. Men tror jeg er tilbake nå. 

Husker dere jeg sa jeg skulle til Trondheim? Vi feiret 60 års dag med "familien", altså stemoren min sin familie, var i byen å shoppet, var på besøk, chillet hjemme og jeg og søstren min tok oss en sykkel tur ned til byen og tok litt bilder. Så her er noen bilder:

 

Haha, bare bilder av meg faktisk. Men nå skal jeg gjøre litt lekser, faktisk. Vi snakkes ♥

Jentekveldhei!! ikveld var jeg hos ingrid,med fride og thea vi så film og danset og snakket,koselig! nå sitter jeg da bare her og chiller og snakket med thea<333333 hva skjer hos deg? - Julianne


.15.09.11.

Halo, siden Jeanette er dratt til trondheim, så har jeg fått lov til å blogge for henne, noe som er utrolig koselig! 
Og siden jeg er ganske ny innen blogging er jeg ikke så flink, men skal prøve mitt beste.
Akkurat nå, sitter jeg og ser på bilder fra weheartit , og bare slapper av med musikk på full guffe!
Dagen i dag har gått til skole, tjilling og hunstad disco, var så utrolig koselig og møte folkene fra mørkved og hunstad igjen, siden jeg ikke har møtt dem på lenge.. men nå tror jeg tar kvelden, skal og møte Thea og kansje Ingrid i morgen.. så de blir nokk bilder fra det!


 dette er da meg, for dere som ikke vet hvem jeg er.


hva syns du? hva vil du at jeg skal blogge om?  - julianne 

trondheim

Skal til Trondheim idag. Grunnen er fordi vi skal i bursdag til noen i familien til stemoren min. Vi kjører om litt over en time, så jeg må skynde meg å pakke ferdig og spise. Blir dessverre ikke noe blogging på meg da. Men Julianne Pedersen har vært så snill, og sa ja til at hun kunne blogge for meg i mens da. Tusen takk, Julianne!

Fikk 6'er på engelsk gloseprøve , pluss setninger med noen av ordene. Tre stk som fikk 6. Stolt! .. neida, eller jodaa

Var ute sammen med to fantastiske jenter i går. Vi så en fotball kamp, Hunstad mot Team Bodø. Stillingen ble 0-0. Fikk også møt folk jeg ikke hadde sett på veldig lenge, blant annet Jeanett. Hyggelig å se dem igjen!


Og jeg var sminkefri som vanlig.

 Snakkes på tirsdag!

my best friend

Etter skolen var jeg hos mi bestevenninne, Sigrid. Lenge siden vi har vært sammen, så var utrolig koselig. Savner virkelig kontakten med henne. I dag på skolen var det ikke så mye spesielt, gøy dag! Fikk tilbake norsk karakter i en historie vi har skrevet, fikk 4+, fornøyd siden det bare var en som fikk 5, og resten fikk under, så. 


Elsker deg!

"it's hard to grow up..."

Holaa! Fikk 5+ i Spansk muntlig, så glad!!!! Akkurat nå skal jeg begynne med lekser, skal prøve å bli ferdig. Senere skal jeg ut å jogge. Har ikke noe spesielt å blogge om akkurat nå, så legger bare ut et bilde med tekst. Blir bedre blogging i morgen, promise!


Synes om bildet?`

I'll be okay, just not todayHva synes du om bildet? 

OD-dagen

Den 27.oktober er det OD-dagen, eller som det heter Operasjon Dagsverk. Denne dagen går utrolig mange elever ut i arbeid for en dag, og tjener en sum, som de da skal gi til et internasjonalt tema. Hva pengene skal gå til, er jeg faktisk ikke helt 100% sikker på, men tror jeg vet det.

Jeg skal da jobbe hos fotograf Mats Jensaas, sammen med Victoria og Celina. Jeg gleder meg utrolig masse. Da vi ringte å spurte hva vi skulle gjøre sa han at vi skulle lage takkekort, dra ut å ta "dagens bilde", støvsuge/tørke støv også kunne vi kanskje ta bilder i studioet på slutten av dagen. Det er noe jeg virkelig ser fram til!


i ♥ photography

Hva skal du jobbe som på OD-dagen?

- jeanette

 

don't give up


Fotografiet er tatt av meg. Modellen er lillesøstren min, Celine.
Hva synes du om fotografiet?

-jeanette 

starter å blogge

Hei. 

Da starter jeg å blogge igjen, og nå begynner jeg sånn ordentlig. Thea har laget et nytt design til meg, og jeg må bare si tusen takk. Bloggen hennes finner du >her>.Hva synes du? 

-jeanette

hello again

Begynner å blogge igjen nå. Designet blir endret på snarest, når jeg får tak i Thea. Håper så mange som mulig vil følge bloggen min, og kommentere. Kan vel starte ett lite innlegg om meg selv.

Jeg heter Jeanette. Jeg er 13 år, og har bursdag den 13.6.98. Jeg går i 8. klasse på Hunstad ungdomsskole, og jeg stor trives der. Foreldrene mine er skilt, så mamma bor i Bergen, sammen med kjæresten hennes, søstra mi, og stesøskene mine, så om jeg snakker om at jeg skal dit, er det til hun jeg skal. Jeg bor i Bodø sammen med min far, søster, og mine stesøsken.

På fritiden min spiller jeg fotball, er med venner, fotograferer og sitter på pc'en. Jeg har egen pc, så blogging blir det. Og jeg har speilrefleks Canon 1000D, så masse bilder kommer det. Er det noe annet du lurer på? Spør på melding elr i kommentarfeltet.


Standar.

begynner å blogge igjen til høsten

Lenge siden sist! Jeg har tenkt en del, og jeg savner faktisk å dele mine tanker/meninger med  dere, savner å legge ut mine fotografier, osv. Så jeg har tenkt å begynne å blogge til høsten igjen, da vi begynner på ungdomskolen, for da har  jeg nok fått kjøpt meg en ny pc, osv. Så jeg håper dere vil følge med fra høsten av! : )

- Jeanette.


-lenge sida

Slutter jeg

Jeg må bare beklage men jeg slutter og blogger. Jeg har gått lei nå. Jeg sletter ikke bloggen i tilfelle jeg kommer tilbake en gang. Dessverre får jeg ikke kommentert så masse på de andre bloggene, men jeg skal prøve. Håper dere forstår.

Jeg må også bare si tusen takk til alle som har følgt bloggen min. Det betyr ubeskrivelig masse for meg. Dere er fantastiske!

- Jeanette ♥

SEMIFINALEN

Helt sant! Mitt lag hunstad b, kom faktisk til semifinalen. Vi vant alle kampene mot Grand, Innstranda og Tverlandet. I dag skal vi spille mot Junkeren, Innstranda(igjen) og Vinkelen (?) tror jeg. Jeg håper virkelig vi vinner. Jeg ble så glad i går. Dere skulle bare hørt hvor glad jeg og Henriette ble, hahha!

ØNSK OSS LYKKE TIL! -det trenger vi

0 blogging - Henriette

Jeg må bare beklage så masse for at jeg ikke har blogget i det siste. Men onsdag 2.2.11 kortsluttet pcen min, og nå er den helt ute. Jeg må etterhvert kjøpe en ny, og holder da på å spare. Jeg har ikke kommet langt, men det kommer seg.

Dessverre får jeg da ikke blogget, på en lang stund. Men jeg kommer til å blogge da jeg får tid, også kommer nok Henriette og Victoria å blogge noen innlegg for meg.

Nå sitter jeg hos Henriette og spiser isbiter. Vi har vært på discotek, og bare koset oss. Ser fram til at dette vil bli en veldig koselig kveld, og bilder kommer kanskje, om jeg får blogget.


Elsker deg, Henriette! ♥

Bloggpause

Jeg må ha en bloggpause til mandag/søndag dessverre. Grunnen er at jeg ikke har tid i helgen. Dette blir nok det siste innlegget, men vi snakkes på mandag eller søndag. Ha en fin helg! ♥

- Synes om bildet?


Super søtt bildet! Passer godt til mine følelser nå, ahhah.

Sommer

Nå har jeg nettopp hatt et koselig besøk av min bestevenninne Sigrid. Vi lagde en video, satt på pcen og bare koset oss. I dag har jeg ikke gjort så masse annet enn å vasket og ryddet. Skulle møte Martin, Stian og Leopold også, men det ble ikke noe av.

- Lengter du etter sommeren?


Tatt av meg i sommer. Jeg begynner seriøst å lengte etter sommeren nå!

Foto - Heart


// Foto, meg. Hva synes du?

Sorry for at jeg slettet forrige innlegg, men det skjedde noe rart med bloggen.

Foto - Snow

Jeg hadde besøk av Kristin og Camilla, noe som var ubeskrivelig koselig! Ble dessverre ingen bilder, siden de er veldig "fotogene" må jeg si. Etter de hadde dratt snakket jeg med Oda Victoria på telefon. Det var så koselig, og gjett om vi ikke skal snakkes mer senere i kveld! ♥

- HVA SYNES DU OM BILDET?


// Foto, meg.

Permanent december - Miley Cyrus


Nydelig sang! Hva synes du?

Blå neggel

Treningen var veldig hard som vanlig. Noen tråkket meg på tåen, så hele neglen min er blå/lilla. Det svir så mye, dere aner ikke. Men nok om det.

Unnskyld for dårlig blogging i dag, men jeg har ikke hatt tid. Sen skoledag. 'Tidlig trening'. Lekser. Øving til gloseprøve. Det er litt stress, men lover at det blir bedre i morgen. Kommer outfit da, så.


Ikke mobb mine skittene tær, jeg hadde nettopp vært på trening. Men au!

Sportyyy

I dag har vi trening i mørkvedhallen. Jeg gleder meg sykt som vanlig! Eller ikke .. Dere aner ikke, det er så tungt på slutten. Vi må jogge i to minutter i 60%, så et min pause, og det gjør vi altså 3 ganger. Og om vi ikke gir alt så roper dem f.eks "Jeanette, litt fortere!". Jeg blir så sliten, men det positive er at vi får bedre kondis.

- Går du på fotball? Blir dere trent hardt?


Do you look me?

Svar fra spm del 1

Favoritt bloggen din? Vet om utrolig mange brae blogger, men de aller beste er vel www.fotoworlds.blogg.no og www.victoriamm.blogg.no.

Hvor mange blogger har du hatt? Jeg vet egentlig ikke, veldig mange, haha.

Hva heter kjæresten din? Jeg har ikke kjæreste nå, og helt ærlig vil jeg være singel en tid fremover.

Hva synes du om utseendet ditt? Jeg kunne vært penere, men jeg er litt fornøyd, egentlig. Det eneste jeg kunne forandret på er vel nesen, magen, lårene og håret.

Hvorfor er du så nydelig? Tusen hjertelig takk, Veronica! Jeg kan vel ikke si at jeg er nydelig men ikke stygg heller. Dere er nydelige!

Hvor mange kommentarer har du på bloggen? Jeg har litt over 3000, er ikke helt sikker.

Hvor mange leser har du ca hver dag? Jeg har ca 100 lesere hver dag, jeg er ikke helt fornøyd med det, men det er veldig bra egentlig, tror jeg. Men jeg har isåfall mistet ca 200-300 lesere da.

Hva er favoritt dyret ditt? Favoritt dyret mitt er nok hund, katt, hest og marsvin.

Fineste 98'er på Hunstad? Det er vel Victoria, Henriette, Sigrid og Rikke.

Fineste 98'er på Saltvern? Lotte(deg), Sara K, Sara M, Thea, Maia og Julianne.

Fineste 98'er i Bodø? Det fins så mange pene jenter i Bodø, så aner rett og slett ikke.

Aller bestevenn? Henriette, Victoria og Sigrid.

Når ble du og Maia på saltvern venner, og hvordan? Vi har møttes i nh, vært i stordalen sammen da jeg var sammen med Lasse, og via bloggen fikk vi vel egentlig kontakt.

Beste minne? Har så mange med flotte personer! De jeg har best minner med er vel Rikke, Benedikte, Henriette, Victoria og Sigrid.

Hvorfor begynte du å blogge? Så at noen andre gjorde det, så prøvde jeg, og fortsettet.

Hvilken blogger liker du best? Jeg liker mange blogger. Men de bloggene jeg leser fast er vel Henrietteeidissen, Victoriamm, Imrikke, Hocelinajenta, Victoriajenta101, L1samp, Linenova, Lotteeriksenreitan, Andreaisme, Jeanettaaa, Fotoworlds, Fotochonte, Viktoriapettersen, Juliannehanssen, Solveeigb, Ingeborgdr, Theresekv, Kettty, Thealill, osv.

Hva er det aller beste du har mellom himmel og jord? Det er vell venner, familie, musikk og speilrefleks.

Favoritt farge, tall? Favoritt farge er vel lyseblå og rosa, og tall er vel 13, 14 og 7.

Hvordan blogger leser du? Jeg leser de jeg har skrevet der oppe, også leser jeg noen av mine venner på blogg.no og noen på topplisten.

Kjekkeste gutt ever? Haha, hemmelig.

Yndlingssang? I det siste har jeg hørt veldig masse på Miley Cyrus sine sanger, Grenade av Bruno Mars og It's not to late av Demi Lovato.

Yndlingsfilm? Det er nok remember me, helt klart!

Er vi kjempe gode venner? (Henriette) Nei. Bestevenner så klart!

Hva synes du om bloggen min? (Henriette) Den er suveren. Jeg leser den hver eneste dag, og sjekker den hele tiden. Jeg misunner bloggen din!

Hva synes du om meg? (Henriette) Jeg synes du er en super jente, som alle burde bli kjent med. Du er ei fantastisk og morsom(!!!) jente. Jeg er utrolig glad i deg, og du har en stor plass i mitt hjertet.

Hva synes du om meg? (Kristine Jenssen) Du er ei fantastisk snill jente, som jeg har utrolig lyst å bli bedre kjent med. Håper vi kan tilbringe tiden å møtes i år. Du er så bra, søta!

Hva er det du liker best ved deg selv? Det er vel øynene mine. De er vel noe jeg har  fått mest positive meldinger på, og jeg synes de er pene selv.

De fem beste jentene? Det er mange det.

De fem beste guttene? Det er mange snille gutter ute i verden, men de jeg har best kontakt med nå for tiden er Harald, Simen K, Leopold, Andreas TH og Martin.

Blogger du for din del eller leserenes? Det er vel egentlig for begges. Men jeg kan si at jeg blogger for jeg vil dele mine tanker og ting for dere, og liker å lese deres hyggelige kommentarer.

Har du noen dyr? Ja jeg har ei katt, på en måte to, fire marsvin, to hunder, vi passer også en sau, og vi skal kanskje få en gris i Bergen, haha.

Sminker du deg mye? Mye og mye. For å si det sånn sminker jeg meg mer om jeg skal på discotek, bursdag, byen eller noe.

Favoritt program? One three hill, selv om det er en stund siden jeg har sett det nå.

Hvis du hadde vunnet 1 mill, hva ville du brukt de på? For det første ville jeg tatt en del til shopping, gitt litt til familien, planlagt en reise til en plass jeg lenge har villet, gidd litt til røde kors elns, gjort noe spennende og kult med noen venner, og satte noe inn i banken, til jeg blir stor til bil, hus osv.

Hva liker du best å blogge om? Jeg liker best å blogge om outfiter, mote, musikk, fotografier, osv.

Er du glad i meg? (Ingeborg) Ja, det er jeg!

Vil du at vi skal bli bedre kjent? (Ingeborg) Ja, det vil jeg så gjerne, du aner ikke.

Hva synes du om bloggen min? (Ingeborg) Det er en helt fantastisk blogg, som jeg leser hver dag. Du vil nå langt med den, det vet jeg, Stå på!

Hva synes du om din blogg? Selv er jeg faktisk veldig fornøyd. Jeg trodde ikke jeg skulle nå så langt, og jeg er så fornøyd med alle de fantastiske kommentarene jeg får. Tusen takk!

Tror du vi fortsatt er venner om 3 år? Ja, det tror jeg faktisk. Men det kommer an på om vi vil, prøver og fokuserer på det, og møtes ofte.

Jeg tok ikke med spørsmål jeg ikke gidder og svare på, også tok jeg ikke med spørsmål som gjentok seg flere ganger. Håper dere likte svarene, de andre kommer senere i dag eller i morgen, tror jeg!

- Hva synes du om svarene? ♥


Savn! ;*

Dagens sang

Unnskyld for null blogging i går! Jeg hadde rett og slett ikke tid. Jeg var en tur på besøk hos Albertine og Sigrid. Jeg var også på fotballtiden, og i mellom måtte jeg lese 38 sider i boken(ikke noe problem da) pluss øving til framføring i Engelsk i dag.

Jeg må bare beklage meg så masse, håper dere forstår. Skal blogge bedre senere i dag, for jeg får nok tid siden det er kort dag. Jeg beklager så masse!

Dagens sang:


Den er seriøst fin! Jeg er veldig hekta på Miley Cyrus nå for tiden!

- Hva synes du om sangen? ♥

Dagens sang

Sikkert noen som ikke liker den, men jeg synes den er nydelig! 

-Hva synes du?

Bilder fra dagen


Sigrid og Albertine, dere er noen fantastiske jenter! Noen av mine aller bestevenner! ♥
Ikke kommenter, den rare redigeringen min, haha! ; pp

- Hva synes du om bildene?

Outfit 9.1.2011


Genser - Kappahl    Singlett - H&M    Tigsht - H&M

- Hva synes du?
hits