Perfect weekendNå er jeg hos Victoria. Jeg har overnattet her i natt, utrolig koselig. Vi har turnering nå i helgen. Vi spilte en kamp i går der vi vant 3-1 mot grand. Vi har også to kamper i dag som vi skal vinne.

- Synes om bildene?

Gale mennesker

Nå sitter jeg her med Sigrid. Vi skal snart ut med Harald, Simen, Andreas og Leopold. Tror det blir veldig koselig. Jeg og Sigrid tok mange gale og gøye bilder i sta, som dere skal få se. Blogger fra pappa og Grete sin pc, btw.

Vi er normale mennesker, haha. Synes om bildene?
-Jeanette og Sigrid


høøydeforskjell


verdens kuleste, liksom

Helgen min

Jeg har kommet hjem fra ei fantastisk helg. Jeg tok ikke så mange bilder, siden litt dårlig vær. I dag skal jeg på trening og bare slappe av hjemme.

Men hva synes du?

Foto - Hav og himmel

I dag har min dag vært helt topp. Jeg har vært hos Victoria, noe som var ubeskrivelig koselig. Det var helt supert, og gjett om jeg ikke gleder meg til neste møte med henne som kanskje skal være i morgen!

Om ikke så lenge skal Kristin og Camilla komme til meg, siden jeg ikke kunne dra ut. Jeg tror det blir fantastisk koselig å se dem igjen!

- Synes om bildet?


Foto, meg.

Minner fra 2010


Limyra med alle folkene!


Bestemorenga med skola.


Bergen


Juleball.


Bursdager.


Kunst i naturen.


Vatnlia leirskole.


Lofoten.


Nordlandshallen.


Sommeren.


Ute med flotte personer.


Kippermoen.


Overnattinger.


Skaug med fotballlaget.


Friminuttene på skolen.

- SYNES?

Bilder fra overnatting


- Bilder tatt fra Rikke.

- SYNES OM BILDENE?

Tears fall for you

Flowers

Jeg må beklaaage for at jeg ikke får lagt ut sminkevideoen i dag! Den kommer i morgen tror jeg, for da får jeg det beste kameraet mitt av Victoria, så da kommer nok video. Grunnen til at jeg ikke fikk lagt den ut i dag var pga, jeg ikke finner kameraet mitt. Men håper dere ikke blir sur på meg. Også må jeg bare beklage på nytt!

- Hva synes du om bildet?


// Foto, meg, i sommer.

Skoleeeee - Fotoshoot 3.1-2011

Skole i dag. Skole i dag. Skole i dag. Skole i dag. Skole i dag. Skole i dag. Skole i dag. Skole i dag. Skole i dag. Skole i dag. Skole i dag. Skole i dag. Skole i dag. Skole i dag. Skole i dag. Skole i dag. Skole i dag.  Det var så utrolig bra!

Kanskje ikke alt da. Sigrid, du vet :( Det var såå bra å se alle de flotte menneskene igjen! Jeg hadde virkelig savnet alle. Jeg og Kristine tok en fotoshoot av oss i går, haha. Dere kan få se bilder.


Bilder fra i dag

I dag har vi tilbringt dagen vår på holmen, og hos besteforeldrene til stesøskene mine. Det har vært en utrolig koselig dag. Dessverre er dette siste dag, noe jeg synes er så dumt. Flyet går 11.15, så er hjemme ca 13.00.

Tok noen bilder av sauene vi har og av natur, osv. Himmelen i dag var nydelig, så tok vel et par bilder av den også! Håper dere liker bildene.

- Hva synes du om bildene, noen du likte spesielt godt?

Bilder

I dag har jeg vært på os senteret, gått tur og spist en herlig middag sammen med mamma. Det har vært en utrolig koselig dag. På senteret kjøpte jeg meg en fondation og et par votter, kan vise senere. Tok tr bilder i dag, som jeg kan legge ut.

I morgen går dagen til en tur på bassenge, også skal jeg kanskje stusse/klippe meg. Det gleder jeg meg helt sinnsykt til!

- Hva synes du om bildene?

Bilder

I går og i dag tok jeg noen bilder. Jeg tenkte jeg kunne legge ut noen av dem nå. Jeg er utrolig forskjølet nå, hoster masse, og har vondt i halsen, dessverre.

- HVA SYNES DU OM BILDENE, ET DU LIKTE SPESIELT?


// Tatt av meg, med Canon EOS 1000D.

My best gifts

Jeg hadde en fantastisk julaften i går. God mat. Brae presanger. Hyggelige stunder med familien. Det var en fantastisk kveld! Men tenkte jeg kunne vise dere noe av det jeg fikk i julegave.


Sminke, hårstrikk, deodorant, speil, hårbørst, osv. Herlig!


Hvem sier ikke nei til litt godteri?


Smykker, øredobber, ringer, armbånd, osv. Flotte ting!


Penger. Nå skal jeg kjøpe meg kamera veske og linse!


Speilrefleks EOS 1000D og ny mobil (!!!!) Toppers!

Selvfølgelig masse mer som klær, hjemmelagde kort osv, men gidder ikke legge ut alt. Har fått herlige gaver, og jeg ble kjempe fornøyd.

- Hva fikk du i julegave?

Christmas picture

Det har vært en helt fantastisk dag på skolen i dag. Etter skolen dro jeg hjem og pakket inn julegaver, osv. Er ca ferdig med alle nå, mangler bare å skrive på to.

Men jeg kan bare legge ut noen bilder jeg tok i går.

- HVA SYNES DU OM BILDENE?

Santa claus

I går som sagt hadde vi juleverksted. Vi lagde nisser, kort, osv. Det var utrolig gøy! Jeg tok ikke så mange bilder men, tok av min lille søte nisse.

 
Picture from christmasball


-Bilder tatt fra Henriette og Rikke, tror jeg.

- Hva synes du om bildene? :)

Awake already..

Da er du ikke alene!

Jeg er våken allerede, jeg skjønner det bare ikke! Men jeg må øve til naturfag prøven, for jeg skal ha nesten alt rett! Så da er det bare pugging.

I dag, 10 Desember, er det juleball, som sagt. Jeg har enda ikke funnet ut om jeg skal ha krøller eller slett hår. Flertallet er da krøller, men jeg vet ikke, hjelp meg HER!

Ønsk meg lykke til på naturfagprøven! ♥

I miss summer

Hei. Nå sitter jeg å gjør den kjedelige leksa. Senere i dag skal jeg bli ferdig med julegavene og skal på trening :) Tror det blir koselig!

Men til overskriften, så savner jeg sommeren så masse! Nå er det så kaldt, og vi må stappe oss inn med masse klær. Jeg savner sommeren, virkelig ♥


Fin vi, Henriette!


Elsker dere Victoria og Sigrid!

*
Kippermoen ;*


På høsten da, på leirskolen, men så varmt til at det kunne være sommer!

- Savner du sommeren?

Photo contest

Jeg er med i fotokonkurranse på >denne< søte bloggen. Man kan vinne 25 komentarer og en link til sin egen blogg i innleggene hennes. Anbefaler alle å være med! Bildene jeg deltar med;

- Er du med i konkurransen hennes?

Picture

I stad var jeg ute å tok bilder med det 'gode' kameraet mitt. Jeg har glemt mitt på Skaug, så nå må jeg bruke mitt amatør kamera, men jeg er jo amatør i å ta bilder, så hva hjelper det egentlig? Men bilder kommer uansett!


// Bilder av, meg.

Christmas Picture

Hei.

Har tatt noen bilder nettopp dere kunne få se. Som alle vet er det 1. Desember i morgen. Kjære Jesus, jeg gleder meg! Men dette blir ett raskt innlegg, siden jeg er så utrolig trøtt, så skal ordne meg til sengen snart, men først en julegave som skal bli ferdig.


Skal virkelig gjøre noe med den nesen, haha, den ble så miss! 

- God natt! ♥

Some picture

Hei.

Rakk ikke poste noe innlegg igår etter jeg var ute å solgte lodd med Victoria, noe som var ubeskrivelig koselig! Vi tok noen bilder også, men jeg gidder ikke laste opp over nå, så tar bare fra Victoria sin blogg.


// Nydelige bilder tatt av Victoria.

- Men nå må jeg virkelig kjappe meg til skolen. 
Ha en fin dag! :-D

Many picture


Jeg og Aileen, ligner ikke!

// Privat - Bilder tatt av meg, og Victoria. 
- Hva synes du om bildene?

Nice day 12.11

// Bilder tatt fra Victoria sin blogg.

Pictures from Skaug


Nydelige jenter!
Haha! Vi er kule :-D


Fina!


Dere er så søte!

// Bilder tatt fra Henriette og Victoria.

picture from the birthday

Andre timen i dag på skolen tok vi andre dose av hiv vaksinen. Den var utrolig vond, au, sier jeg bare! Etter skolen var jeg igjen sammen med Sigrid, Rebecka og Victoria. Harald, Martin og Daniel, var også der, noe som ikke var så hyggelig. De kastet snø i håret mitt og i nakken min, og jeg har ikke ord på hvor kaldt det var!

Senere i dag skal jeg møte Espen og Fritjof, der vi skal gå ned til mørkvedhallen, der vi har trening. Etter treningen skal jeg og pappa kjøre ned til byen der vi skal hente en premie, som jeg vant på BHK lodd. Lurer på hva det er.

Overskriften; Har ikke alle bildene her, men her er to iaf! Senere kommer kanskje bilder vi tok etter skolen i dag :-) 
-Synes om bildene?hits