"Hjertet mitt rister.."

Jeg kjenner det bruser i meg. Hjertet mitt rister, og det glade smilet om munnen min blir bare bredere og bredere. Det er så vidt jeg klarer å stå til beins, og tankene kollapser fullstendig. Det er en spesiell, men positiv følelse. En følelse som dukker opp når jeg er i nærheten av ei meget spesiell jente. Hun gjør meg lykkelig og varm. Med tanke på det enorme pågangsmotet hun har, den skyhøye innsatsviljen og den unike personligheten, smelter jeg helt. Jeg blir riktig nok gal av den sylsterke missunelsen.

Vi har vært flotte barndomsvenninner over lang, lang tid. Det har vært et bekjentskap mellom de suverene foreldrene våre, og vi har begge to deltatt på babysvømming sammen. Vi har hatt ubeskrivelige stunder og overnattinger som alltid vil sitte dypt inni hjertet mitt, og aldri glemmes. Vi har delt store hemmeligheter sammen, og jeg har alltid delt de innerste ordene på hjertet med henne. Vi har ledd av morsomheter og sørget i sorgen. Sammen. Vi har knyttet et sterkt bånd, som ikke kan måles med andre bånd jeg har knyttet. Vårt vennskap vil jeg satse alt for. Ingen ting kan komme i mellom oss, og den regelen ble skapt da jordas overflate ble til. Med hånden på hjertet, og gledestårer trillende nedover kinnene, kan jeg ærlig si at hun er noe av det aller kjæreste jeg har.

Jeg er så stolt av henne, og det forblir jeg til evighetens tid. Hun vil alltid være den mektigste drømmen gått i oppfyllelse, og huskes for tittelen som "den enestående jenta med det vakreste og største smilet". Hun er en trofast og ekte venn jeg stoler fult og helt på. Hun er verdifull på alle mulige måter, og høyt elsket av alle levende skapninger på hele jorden, og da regner jeg med alle dyrene også. Ikke et eneste unntak. Hun er universets største lykkediamant, og hun inspirerer meg i alle slags temaer. Mange sier at ingen er perfekte, men fra min side er det fast og helt feil. Min bedårende bestevenninne er faktisk det. Og det overasker meg over hodet ikke. Hun er skapt for å være perfekt, født for å være gull verdt, og laget for å være umåtståelig og så vakker at det er umulig å fjerne blikket fra henne. Hun har et av de største og mest barmhjertigste hjertene jeg kjenner til. Og det gleder meg alltid å skryte umenneskelig mye om at hun er min bestevenn. Denne praktfulle engelen jeg snakker om, er selvfølgelig Jeanette. Uten tvil.

Mvh
Victoria Meyer.

Spør meg

Jeg tenkte jeg skulle ha en spørsmålsrunde. Om det blir video eller ikke, får vi se på. Håper dere spør om mange intresange spørsmål, og jeg svarer ikke på alt hvis det er noe privat.

- Spør meg, vær så snill! ♥

Himlen i min favn - Carola

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra en fantastisk tur i byen, og fra en kino tur. Vi så Harry Potter tingen, den var egentlig ganske bra. Mye bedre enn jeg hadde forventet meg. Og nå er alle julegavene ferdig kjøpt!

Senere i dag skal vi ha juleverksted hjemme, også skal vi snart spise middag. Det 4. lyset skal tennes i dag, og det betyr at det er 5 dager igjen til jul. Gud, tiden går fort.


Herlighet, nydelig sang!

- Hva synes du om sangen?

The best people

'

// Kjempe glad i dere alle! 
- NOEN SPESIELLE VENNER DU HAR, SOM DU ER VELDIG GLAD I?

My favourite songs

Mine favoritt sanger nå for tiden er;

I'm with you - Avril Lavigne

Its' not too late - Demi Lovato

Grenade - Bruno Mars

Just the way you are - Bruno Mars

When I'm gone - Eminem

Don't tell me - Avril Lavigne

When I look at you - Miley Cyrus

Osv! Julesanger også selvfølgelig, men gidder ikke skrive opp alle.
-Hvordan sanger liker du best?

everlasting friendship

Vennskap er som ett lite frø,
hvis det ikke pleies, vil det visne å dø.

Gode venner har vell de fleste, og de burde bety alt for de. Og det gjør de for meg! Uten dem vet jeg ikke hvor jeg ville stått idag og hvem jeg skulle gått til hvis det var noe. Venner kommer og går, men noen kan man ha livet ut. Jeg er så glad i alle vennene mine som jeg har nå, og jeg vet at noen av vennene som jeg har nå, vil følge meg livet ut!

En ekte venn skal være til å stole på, en man kan snakke om alt om, en som ikke baksnakker, en å ha det gøy sammen med, en som er der å støtter deg når det er noe, en som har samme verdier, en som er snill, hyggelig, grei, omtenksom, støttende, osv! Og en man rett å slett kan være seg selv med.

For å være en god venn, er det beste å være en god venn tilbake, og være hyggelig. Det er også viktig å være seg selv, å tørr å vise hvem man er. Man må også tørre å stå for sine egen meninger, og ikke prøv å vær som andre. Snill, omtenksom, støttende, snill, hjelpsom, er det også lurt å være! Venner er fint å ha! :-)

Selv, har jeg 3 venner jeg tror jeg kommer til å ha for livstid, noe som jeg er så ufattelig glad for! Mine venner betyr alt for meg, og i livet mitt er de så viktig og spesiell. Ett liv uten dem hadde jeg aldri sett for meg (!) Jeg elsker dem alle sammen ♥

- Hva synes du om vennskap?
- Har du noen venner du tror du kommer til å ha for livstid?

bumby ride - mohombi

God morgen! Nå tar jeg snart turen til skolen, først må jeg bare spise ferdig osv. Senere i dag skal jeg gjøre leksen for hele uken og på trening, men kanskje kommer det ett lite innlegg i kveld, jeg vet ikke helt.

HVA SYNES DU OM SANGEN? ♥


Jeg digger sangen, virkelig (!!!!)

you have broken my heart

Nesten hver morgen nå i det siste, har jeg ikke lyst å dra på skolen. Hvorfor, vet jeg ikke helt, eller litt, men. Jeg føler at det er noen som baksnakker meg, overser meg hver eneste dag, men later som ingenting, og har ikke grunn i det hele tatt. Jeg vet ikke hva jeg har gjort med de/den personen(e). Er jeg ikke noe verdt? Akkurat nå hater jeg livet mitt. Det er akkurat som en bit av hjertet mitt er knust, men det går ann å lime den på, men det vil aldri bli som før igjen! Mange av mine aller bestevenner på skolen vet det, og tusentakk for all støtten! ♥ Jeg klarer dette ikke mer, jeg vet ikke hva jeg skal gjøre! Skoledagene blir bare verre, og alt blir verre! Er utrolig såret. Jeg har det alt for vanskelig, i disse tider.have to do

Hei.

Nå sitter jeg her hjemme, sammen med Victoria og Amalie. Vi har det utrolig koselig. Vi tenkte at vi skulle ha en må gjøre video, så bare send inn forslag, så kommer videoen etterhvert idag, tror jeg.

Snakkes! ♥
hits