27.des.2010

Planene for i dag, går til en tur på butikkene og kjøpe kamera veske, også gå turer med hundene. Tar kanskje med kameraet så bilder blir det. Men nå må jeg ordne meg.

- Hva er dine planer for dagen?


// Foto, meg.

16.des.2010

Nå hvert øyeblikk skal jeg gå og møte Sigrid. Vi skal på butikken å kjøpe muffins, som vi skal lage selv hjemme. Altså sånn 'toro' pakning, eller noe? Tror det blir utrolig koselig! Men nå må jeg virkelig kjappe meg!


Hahah!

- Hva har du gjort i dag? ♥

My plans ;(

Nå er jeg kommet hjem fra skolen. Dagen i dag går vel til vasking av bad, rydd rom og lillesøsteren min sin jule avslutning. Tror det blir koselig, også kommer jo Sigrid dit, så.

- Hva er dine planer for dagen?
Today

God morgen!

Nå har jeg og Sigrid våknet for en stund siden, og nå tenkte vi at vi skulle blogge litt. Om en stund kommer Magnus også skal vi kanskje få Håkon hit. Vi har koset oss veldig, og nå skal vi spille inn en video, hahaha!

- Hva er dine planer for dagen?


Jeg elsker deg, Sigrid! ♥

Help me

Nå må jeg øve til den idiotiske naturfag prøven. Jeg gruer meg så sykt, for den er utrolig vanskelig, spør dere meg. Finne svar, huske, pugge, herregud, sier jeg bare. Men jeg skal klare å få alt rett eller en eller to feil.

I morgen, 10. Desember, skal verdens beste jente, Sigrid overnatte her, og vi skal på juleball, noe jeg tror blir kjempe gøy, selv om jeg ikke skal danse, haha! Men trenger hjelp, krøller eller slett hår, i morgen? :)


- Altså jeg har kjolen på, på bildene ;p

- KRØLLER ELLER SLETT? :)

A big moose

Det er torsdag, allerede! På vei hjem fra skolen i dag, ble jeg møtt på av en elg. Det var utrolig skummelt, men det gikk bra, heldigvis! Senere i dag kommer outfit og en videoblogg. Men nå må jeg komme meg i dusjen!


// Foto, meg. Helt nydelig utsikt, vi har i Bergen!

Beautiful day

Nå har jeg kommet inn fra en fantastisk tur ute med fotball laget. Det var så hyggelig! Snakking, latter, snø krig, stupe kråke ned bakker, osv! Har ikke ord for hvor koselig det var!

Nå skal jeg gjøre resten av leksen for uken, og kanskje gjøre litt husarbeid. Også sa pappa og Grete, at hvis jeg var flink denne uken, så kunne jeg kanskje overnatte hos Tina på fredag til lørdag, noe som jeg håper virkelig på!

- Hva har dine planer gått til?


Sigrid, du er min aller bestevenn! Jeg elsker deg ♥

Ending

Hei.

Nå sitter jeg her og skal snart ned å ordne meg, siden vi skal på avslutning med fotballlaget. Vi skal gå opp til Hunstad toppen, der vi skal spise, osv. Tror det blir veldig koselig!

- Hva er dine planer for dagen?


// Foto, meg.

Sorry, for boring blog

Har dere sett været i dag? Det er så utrolig masse snø, kaldt, surt, osv! På vei hjem hadde jeg og Aileen snø krig, noe som var veldig gøy, haha! Dagen i dag har vært kjempe gøy, men det fins jo bare gøye skole dager! Neida.

Også må jeg beklage så masse for dårlig blogging! Men har så masse å gjøre nå i det siste, og nettet har vært kjempe klikk! Så vet virkelig ikke om det blir så masse blogging nå fremover, men skal prøve alt jeg kan!


// Mislykket bildet tatt av meg. Gadd ikke gjøre bildet bedre, så..

A brilliant day

I dag har jeg tilbringt dagen min sammen med Victoria i byen, med god mat, brae butikker, og kjendismøting. I dag skal jeg overnatte her, som sagt, noe jeg vet blir kjempe koselig.


Her møtte vi Sofie Bratseth.


Jeg elsker deg høyest!

Swimming

Hei.

Nå er jeg kommet hjem fra svømming med fotball laget. Det er ikke det beste som fins, men selvfølgelig, helt okei! I dag har jeg også vært så heldig å hatt besøk av Victoria. Vi har tatt noen bilder før i dag, som kanskje kommer senere.

-Hva synes du om svømming?

Weekend

Hei.

Nå har jeg kommet hjem fra ei fantastisk helg i Lofoten. Fredagen var Magnus hos meg som sagt, vi gjorde masse, kjempe koselig! I Lofoten har vi spillet fifa 11, vært i byen, koset oss med familien, osv. På båten i dag møtte jeg Trine Jeanett fra Tverlandet. Vi spilte kort osv sammen, noe som var kjempe koselig!

Bilder blir det dessverre ikke, siden jeg er så smart, som har rotet bort kameraet, dessverre, haha!
-Hva har du gjort i helgen?


Random. Victoria <3 Du aner ikke hvor masse jeg savner deg!

Housework

Hei.

Dette blir ett veldig kjedelig innlegg, siden jeg har ingenting å blogge om! Nå er det langhelg, yeey! Nå skal jeg gjøre litt husarbeid, pakke inn noen julegaver, og kanskje sove litt, er så trøtt! I morgen kommer Magnus til meg, noe jeg vet blir kjempe koselig! Senere på dagen drar vi til Lofoten, så blir ikke så masse blogging, kanskje to-tre til.


Sigrid ♥

City

Hei.

I dag har jeg vært i byen med familien. Har fått kjøpt mange julegaver, så har bare 5 igjen. Deilig! Synes det er veldig tidlig, men kanskje det bare er meg da, er alltid treg ellers. Men nå må jeg nok gå å øve til prøve, skal ha alt rett, eller nesten alt rett. Rekker nok ikke mer blogging i dag, så da snakkes vi i morgen!

- Hva har du gjort i dag?


Guuud, jeg savner leirskolen, plassen, folkene, alt! :'( ♥

Skaug 13.11-14.11

Hei.

Nå har jeg dessverre kommet hjem fra en hyggelig tur, på treningssamling med fotball laget på Skaug. Første dagen trenet vi ute, snakket, spiste taco, spilte fotball inne, hadde latterkrampeog var ute med Maaagnus, Rasmus, Erlend, Martin og Daniel, noe som var utrolig hyggelig! Koselig å møte dem igjen.

Neste dag spilte vi fotball, snakket, pakket, osv. Så dro vi på lia, der vi spilte vår første 11'er kamp mot Nordstranda. Vi tapte 1-0 men de hadde jo fra 98-96 og noen av dem har spilt 11'er i ca 1-2 i år, mens hadde den første kampen i dag, vi har aldri prøvd det før nå, bare fått det forklart i hode. Men synes alle var fantastisk gode! Har vært en herlig helg!

Bilder fra Skaug kommer litt senere, først og fremst kan dere få bilder i fra Victoria, sin bursdag //

//
// Bilder tatt fra Kristin.

amazing day

Hei.

I dag har vært en herlig dag, med flotte mennesker! Nå har jeg besøk av Henriette, noe som er utrolig koselig! Snart skal vi til henne å ordne oss til bursdag. Så tilbringer vi resten av kvelden på disco og hjemme hos Henriette. Guud, jeg gleder meg! Bursdags outfit kommer kanskje senere! :-D


Bildet tatt av meg, i høstferien ©

weekend

Hei.

Ser ut som det blir en fantastisk helg. Blir ikke noe blogging, men det gjør nok ingenting. Fredag skal jeg i bursdag, på discotek, og overnatte hos Henriette. Lørdag drar vi til Skaug skole, der vi skal overnatte med fotball laget, og gjøre ting sammen. Søndag skal vi spille kamp mot nordstranda på Mørkvedlia, vi skal spille mot de vi var på leirskole sammen med, noe jeg tror blir herlig! Gud, hvor jeg gleder meg (!!!)

Men nå skal jeg ta kvelden, har pakket hele tiden, så er veldig trøtt. Blogger kanskje hos Henriette i morgen. God natt, herlige lesere! ♥


Har vært en herlig dag, med herlige folk!

dentist

Hei.

Nå har jeg nettopp vært ute med Sigrid, Leopold, Simen, Andreas TH og Harald. Det var utrolig gøy, haha! Hadde latterkrampe, nesten hele tiden. Tok noen bilder før i dag, og på skolen, jeg tenkte dere kunne få se! : - ) 
Men nå skal jeg legge meg, er så trøtt! Og i morgen skal jeg til tannlegen .. Guuud, hvor jeg gruer meg! God natt :-)

H
Haha, er så glad i deg, Rikke snusk ;*

nice weekend

I dag våknet jeg og Cecilie til masse snø. Så dro vi til Nh, der vi møtte Håvard. Vi var der en liten stund, men så dro vi til han, der vi møtte Erle, osv. Vi hadde det utrolig koselig, til vi desverre måtte dra hjem. Nå sitter vi på hver sin data, skal snart spise middag, også skal vi sminke oss og ta noen bilder.

- Synes om bildene?


Elsker deg, Cecilie! ♥

Sorry

Hei.

Har ikke vært noe blogging i det siste, men kan ikke være på data. Det er pga deg går ut over lekse, kveldene blir sene osv. Har ikke gjort noe spesielt de siste dagene da. I dag har jeg og Kristine gjort litt husarbeid, så kanskje det blir litt blogging i helgen, ellers kommer det neste uke, vi får se.

- HVA ER DINE PLANER FOR HELGEN?happy halloween

Hei.

Det har rett å slett vært en fantastisk helg, på badeland, besøk, osv med mamma, Celine, Magne og Aileen. Senere idag skal jeg gå halloween sammen med Victoria. Det er litt flaut, siden det er ikke så mange på vår alder som går, men det er jo bare å være seg selv, haha! Håper dere alle får en fantastisk, morsom og skummel halloween :-D

- SKAL DU GÅ HALLOWEEN?

disco

Hei.

Har vært på disco'e nå. Det var ikke verdens beste, men. Det var nok litt kjedelig, dramatiskt og litt gøy. Og en ting, blir ikke blogging før søndag siden mamma, lillesøstren min og Magne har kommet på besøk til Bodø, de bor i Bergen da, for de som ikke visste det. Også skal vi på badeland, besøke folk, osv. Vi skal overnatte, og dem har ikke data, tror jeg ikke, så blir ikke blogging før søndag! :-)

- HVIS DU VAR PÅ DISCO'E, HVA SYNES DU?


Haha!


:-D

disco today

Hei.

Nå er Victoria, hos meg. Vi har gjort lekser for neste uke, haha! Nå snart må hun dra hjem, også skal jeg komme til henne ettermiddag, så skal vi ordne oss til discotek og dra dit sammen. Gleder meg sinnsykt masse. Vet ikke om jeg blogger noe mer idag, vi får se, og kameraet er jeg ikke sikker på om jeg tar med. Isåfall, ha en fin dag! :-)

-SKAL DU PÅ DISCOTEKET?


Elsker deg, snuski ♥

nice day - video

Hei.

Igår var jeg på lia sammen med folk. Etter vi hadde vært på lia, dro jeg, Ingrid, Kristin og Camilla til Kristin. Det var utrolig koselig! Vi hadde isbit krig, snakket, tok bilder, videoblogg, osv. Noe av det morsomste jeg har gjort! Så gikk jeg hjem sammen med, Ingrid, noe som var så utrolig koselig, at det ikke kan beskrives! Vi tok også bilder, og en video, som er lenger ned i innlegget! Husk å komenter :-)

Idag har jeg bare vært på skolen og fotballtrening. Victoria hadde bursdag som sagt, og gratulerer så masse med dagen idag, jentami (Y) ♥

-HVA SYNES DU? - btw, kristin er ikke sånn til vanlig :-D .. eller, haha!

- Kristin ville fjerne videoen, så den er fjernet nå :-)

a nice day in city and nh

Hei.

Idag har jeg vært i nh sammen med Cecilie, Elise N og Rebecka. Vi møtte mange folk, blandt annet, Sara Kjøstad, Lotte Reitan, Marte Nygård, osv ♥ Det var utrolig koselig! Vi snakket for det meste, gikk rundt osv. Så ble vi lei, så gikk jeg, Lotte og Marte til City Nord. Vi var på obs, og satt å pratet i ballhuset, noe som var fantastisk gøy!

-SYNES OM BILDENE?


Elsker dere!


Lotte og Marte, beste !!! ♥

a beautiful day

Hei.

Nå har jeg nettopp vært ute med Espen, Sveinung og Cecilie. Det var utrolig koselig! Vi var ute å snakket, tok bilder og masse! Men jeg frøs så sinnsykt når jeg og Cecilie skulle gå hjem, guuuud! - Gidder ikke laste ned bildene nå, så tar  bilder fra da jeg, Espen og Kristine var ute på tirsdag : - ))

SYNES OM BILDENE?

Haha, sjekk trynet mitt (!!!)


Espen, glad i deg, bestevenn ♥

training today

Hei.

Skolen har vært helt vanlig idag. Lang og kjedelig. Etter skolen gikk jeg hjem sammen med Victoria. Kan ikke beskrive hvor koselig det var. Men været har jeg bare en ting og si om, å det er kaldt. Herreguud, det er så kaldt ute, nå. Har trening senere idag, så blir ikke noe blogging. Pluss at vi har i lekse å kunne sånn 20 sterke verb, som vi må pugge, siden vi får prøve imorgen. Så da blir det fotballtrening, pugging og skal kanskje møte Espen, noe som jeg tror blir koselig, siden han er så snill! :-) Foresten Thea, skal kanskje endre designet mitt idag, så følg med :-D

HVA ER DINE PLANER FOR DAGEN? ♥

nice sunday

Harr hatt besøk av Victoria og Amalie, noe som var utrolig koselig! Vi sminket oss, var på pcn, lagde videoblogg, "latteranfall" fikk vi også. Må gjøre videoen, tok jeg og Victoria, siden Amalie måtte desverre dra. Er ikke helt sikker på om jeg får lastet den ned idag, desverre!

HVA HAR DU GJORT IDAG?
hits